- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #38.021
Aynen kuzum bide kahve içesim geldiortaligi birseyler goturuyor ama hic yapasim yokkk![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kuzum bide kahve içesim geldiortaligi birseyler goturuyor ama hic yapasim yokkk![]()
Gelin kahve içelim kız eve olan olmuş zatenParmak kaldırıyorum beeeen![]()
Ay ev bana ben eve bakıyorumbennnnn
afiyet olsun canim bn daha kahvalti yapyomAynen kuzum bide kahve içesim geldi![]()
Sana da afiyet olsun canımafiyet olsun canim bn daha kahvalti yapyom![]()
Ay ev bana ben eve bakıyorumevde çocukta yok nasıl bu kadar dağınık olabilir
![]()
Yok bacım su evi paklamam lazım sen gel beraber yapak sonra içerizGelin kahve içelim kız eve olan olmuş zaten![]()

Aynı bizim evahahah bizdede çocuk yok ama 3 makine çamaşır çıkıyor ben hiç anlam veremiyorum![]()
Sağol kuzum ben içtim makina attım size yazıp mop a geçecemYok bacım su evi paklamam lazım sen gel beraber yapak sonra içeriz![]()
Aynı bizim evdün topladım yine çamaşır çıktı kirli sepetine bereket suyu mu döküyorlar
![]()
Aynen bi tanem yahay ağzını bal yesinaynnısı bende oluyor
tam bitti diyorum bi bakıyorum salon dağınık
Aynen bi tanem yaBen iki aya kedi de alacam o zaman napacam acaba
Canım iyiyim ev temizliği yapiyom balim işler bitmiyor ki kuşum:) sen nasılsın napiyon canım.Kızlarrrr nasılsınızzz T Tatlianne20 dün girmedim canım bir görüşemedik seninle yaa ne yapıyorsun
Maşallah bendede kuş var:))benim köpeğim var akita :) 8 aylık
Ben yemedim kuzumm:)afiyet olsun canim bn daha kahvalti yapyom![]()
Hayat tuhaf :)))) ommaz dersin olu verir :))Teşekkür ederim balııım keşke beraber olabilse çok çok iyilerini yapardım![]()
![]()
Maşallah bendede kuş var:))
Ben tek bakiyom egitmek alışmak için bana esli olmuyor. Erkek kus.:)1 tane mi yoksa eşlimi :)
Ben tek bakiyom egitmek alışmak için bana esli olmuyor. Erkek kus.:)