• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim köpeğim var akita :) 8 aylık
Yerim onu ben 😍 bende çok istedim eşim köpek olmaz bahçeli evimiz olursa dedi. Şempanze istedi veteriner arkadaş yaramazlıklarını anlatınca vazgeçti papağan baktık elini ısırınca ondanda vazgeçtik Van kedisinde karar kıldık 🤣 ben özellikle bebek olunca evde evcil hayvan olmasını istiyorum

Yerim onu ben 😍 bende çok istedim eşim köpek olmaz bahçeli evimiz olursa dedi. Şempanze istedi veteriner arkadaş yaramazlıklarını anlatınca vazgeçti papağan baktık elini ısırınca ondanda vazgeçtik Van kedisinde karar kıldık 🤣 ben özellikle bebek olunca evde evcil hayvan olmasını istiyorum

haha keşke köpek olsaymış bu akitalar çok uslu derdi olmasa havlamaz kendini yalayarak temizler çocuklerı çok seviyolar tam bir sevgi kelebeğiiiiii :KK200::KK200::KK200: yerim çok özledim yavrumu . şimdi hamilemisin

Ayy deme kızzz üzüldüm bak şimdi
Yok canım ne üzülüyorsun çok hoş iştah açıcı görünüyor oyuzden dedim gülümm buzluğumda var annem yapmıştı saklama kabında çok istersem tatlılar yerim;) ama senin tatlıyı yemek isterdim tabiki sen benim yerinede ye birkaç dilim ama öyle bitane kesmez beni ;) :KK48::KK200:

Back
X