- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #38.041
aksam yemegi ye artikBen yemedim kuzumm:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aksam yemegi ye artikBen yemedim kuzumm:)
Yerim onu benbenim köpeğim var akita :) 8 aylık
Aynen nerdeydin sen canımHayat tuhaf :)))) ommaz dersin olu verir :))
. Geriye kaldı 2 oda tuvalet banyo,camları saymıyorum bile Yerim onu benbende çok istedim eşim köpek olmaz bahçeli evimiz olursa dedi. Şempanze istedi veteriner arkadaş yaramazlıklarını anlatınca vazgeçti papağan baktık elini ısırınca ondanda vazgeçtik Van kedisinde karar kıldık
ben özellikle bebek olunca evde evcil hayvan olmasını istiyorum
Almanyada yasiyorum sen?Aynen nerdeydin sen canım![]()
Doğru valla kolay gelsin canım :) ne yapım bende namaz kıldım biseler yicem şimdi ders çalışacam sonra ablamlar bizde öyleCanım iyiyim ev temizliği yapiyom balim işler bitmiyor ki kuşum:) sen nasılsın napiyon canım.
Bende iyiyim canım benimmm :) valla bir porsiyon daha yense biter maşallah kalmadı nerdeyse :))İyiyim balım şükür sen nasılsınn bittimi baklava![]()
Bende iyiyim canım benim :)Iyiyim canım sen nasılsın
Konya canım varmışta epey mesafeAlmanyada yasiyorum sen?
Ellerine sağlık valla benim bile canım çekti geceBende iyiyim canım benimmm :) valla bir porsiyon daha yense biter maşallah kalmadı nerdeyse :))
EveeetKonya canım varmışta epey mesafe![]()
Benimde kardesim konyada okuyor hatta simdi gidecekKonya canım varmışta epey mesafe![]()
Ayy deme kızzz üzüldüm bak şimdiEllerine sağlık valla benim bile canım çekti gece![]()
Hadiya üni olmalıBenimde kardesim konyada okuyor hatta simdi gidecek![]()
Evet canım ikinci senesi bu sene ablamda orda okudu 2 defa gelmistim inşallah nasip kısmet olursa gelmek isterim :)Hadiya üni olmalıkız gel sende valla misafirim olun
![]()
Yok canım ne üzülüyorsun çok hoş iştah açıcı görünüyor oyuzden dedim gülümm buzluğumda var annem yapmıştı saklama kabında çok istersem tatlılar yerimAyy deme kızzz üzüldüm bak şimdi
Ay buyur gel valla cok isterimEvet canım ikinci senesi bu sene ablamda orda okudu 2 defa gelmistim inşallah nasip kısmet olursa gelmek isterim :)