• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tedbir amaçlı kuzum iç kanama riski hep oluyormus yatış yapılıp ilk doz iğne vuruldum bu iğneden de yan etki olabilir dediler hatta ikinci haftanın sonunda çıkacaktım değerlerim hızlıca düştü sadece 1 saatlik yolculuk yapacam diye haftasonu taburcu etmediler yolda birşey olursa müdahale edecek doktor bulmak zor olur diye.
Sana koruma verdiler mi canım merak ettim?

dış gebeliği iğneyle düşürmek istendiğinde hastanede yatırarak düşürüyorlar demek kii
koruma nasıl oluyor anlamadım ki tatlım

dış gebeliği iğneyle düşürmek istendiğinde hastanede yatırarak düşürüyorlar demek kii
koruma nasıl oluyor anlamadım ki tatlım
Yani bebek için yasak verdiler mi canım? Ben iğne olanlardan okudum kimisine 6 ay korunacaksın demişler kimisine 1-2 ay kimisine hiç korunma demişler 🤔
Bende hsg çekildim iki hafta ilişki yasağı verdi o kadar

Yani bebek için yasak verdiler mi canım? Ben iğne olanlardan okudum kimisine 6 ay korunacaksın demişler kimisine 1-2 ay kimisine hiç korunma demişler 🤔
Bende hsg çekildim iki hafta ilişki yasağı verdi o kadar

ben ameliyat olduktan snra yaralar iyileşene kadar ilişki yasaktı snra ilişki olabilir ama korunmasız ilişki olmasın dedii 1 ay. 1 ay korunun gebelik istemiyorum dedi doktor bende dinledim bilmem doğrumu :) istemedi çünkü bt hgc değerim pat diye 0 olmadı yavaş yavaş düştü 1 ayda. yani hamile kalsam fark edilmeyebilirdi belkide

ben ameliyat olduktan snra yaralar iyileşene kadar ilişki yasaktı snra ilişki olabilir ama korunmasız ilişki olmasın dedii 1 ay. 1 ay korunun gebelik istemiyorum dedi doktor bende dinledim bilmem doğrumu :) istemedi çünkü bt hgc değerim pat diye 0 olmadı yavaş yavaş düştü 1 ayda. yani hamile kalsam fark edilmeyebilirdi belkide
Olabilir canım benimde 2 ay sürdü sıfırlanması 😔 hsg yi hemen çekmedi tamamen temizlensin diye bekledik. Neyseki bitti şu son yasakta bitsin bakalım :KK53:

Olabilir canım benimde 2 ay sürdü sıfırlanması 😔 hsg yi hemen çekmedi tamamen temizlensin diye bekledik. Neyseki bitti şu son yasakta bitsin bakalım :KK53:

Benim değerim sıfır oldu dediki şimdi hsg çekileceksin bende doktorumu değiştirdim. başka bir doktora gittim hsg çekildim. sonuç 1 tüpüm tıkalı 1 tüpüm açık olarak çıktı. doktorda yaşınız genç 4 ay deneyin eğer olmazsa nisanda adetliyken gel dedi :( ve bu son ayım canııım. sen hsg çekildin mi

Back
X