• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adamlar hep aynı kuzum is stresinde bulasirsan sover benimkide yapiyor ben biraz tavir aliyom sonra oan islerim dolu ve strestliki sende gelince sana patliyom diyor bi sekilde donuyor devram ama kufure taviz vermem karsilikda yoksam sagisiz olup alisir tepkini koy az deme ole baskalarinin yaninda hele bizimki yanimda kimse yik der konusmamda zaten ole der.
Tünaydın ☺️ Gece giremedim hata veriyordu 🤔 her gece belli bir saatten sonra oluyor mu? Bu arada benimde aynısı evet sürekli öyle söylüyor patlıyorum filan diye daha önce öyle küfür bir iki ağzından kaçırmıştı ama bu sefer defalarca tekrarlayarak etti umarım birdahaki yapmaz çünkü gerçekten kaldıramıyorum en nefret ettiğim şey.

😂😂 ozel degilse ne vardiki cnm
En kısa haliyle 5 kimyasal gebelik geçirdim kuzum tahliller yapıldı pıhtılaşma çıktı 6. da ilaç kullandım ama o da dış gebelikmiş üç aydır onunla uğraşıyordum çok şükür geçen günlerde bitti. Şimdi eşime de sperm DNA hasar testi yapılacak

Back
X