- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #38.361
yok ben seni severimkii hic itip kakarmiyimm![]()
ah canım benim sağolasıııın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ben seni severimkii hic itip kakarmiyimm![]()
bizimki ari mayanin muzigine bayiliyoBirde arııı vız vız vızımız var
![]()
TünaydınAdamlar hep aynı kuzum is stresinde bulasirsan sover benimkide yapiyor ben biraz tavir aliyom sonra oan islerim dolu ve strestliki sende gelince sana patliyom diyor bi sekilde donuyor devram ama kufure taviz vermem karsilikda yoksam sagisiz olup alisir tepkini koy az deme ole baskalarinin yaninda hele bizimki yanimda kimse yik der konusmamda zaten ole der.
TünaydınCık cık küfür yakışmamışbizimki de gardiyan canım ama yanımda lan dese kıyamet kopar kesinlikle dikkat ediyor laflarına.
Kiz sen hiç uyumuyor musun
Kız ben onu çok severim niyr kızıma dinletmiyosambizimki ari mayanin muzigine bayiliyo![]()
Bülbül bülbülhahah hevesli keşfetmeyi seviyor napsın yavrucak :) o güzel sesinden bildim kız olduğunu![]()
Evet kuzum şuan moladayımcok ii okur böyle 2 saat araliksiz yatim baska bse istemiyommcnm sen tedavimi goruyodun bebis icin
Bülbül bülbül![]()
dinlet dinlet bide karpuz kafa var onuda sviyolar kirmizi baligi hic deniyom zatenKız ben onu çok severim niyr kızıma dinletmiyosam![]()
Kırmızı balığı bilmezmiyim öğrencilermle çok oynadık onudinlet dinlet bide karpuz kafa var onuda sviyolar kirmizi baligi hic deniyom zaten![]()
Milyon kere masallah bi tanememaşallah diyelimde sesi kısılmasın yavrunun![]()
Balıktan bıktırdı o kırmızıdinlet dinlet bide karpuz kafa var onuda sviyolar kirmizi baligi hic deniyom zaten![]()
ogretmenmisin cnm.Kırmızı balığı bilmezmiyim öğrencilermle çok oynadık onu
Karpuz kafayı yeni duydum onada bakiyim
sendemi biktinn bnde biktim valaBalıktan bıktırdı o kırmızı![]()
En kısa haliyle 5 kimyasal gebelik geçirdim kuzum tahliller yapıldı pıhtılaşma çıktı 6. da ilaç kullandım ama o da dış gebelikmiş üç aydır onunla uğraşıyordum çok şükür geçen günlerde bitti. Şimdi eşime de sperm DNA hasar testi yapılacakozel degilse ne vardiki cnm
Bıkmamak mümkün mü kapatınca çığlıklar çığlıklar ne balıkmışsendemi biktinn bnde biktim vala![]()