- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #39.361
ay ne sen sor ne bn sölim azcik uykusuz bitkin yorgun halsinz ve hasta oluyorum galibaoy canımmm bende seni yerim nasılsın fındıkım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ne sen sor ne bn sölim azcik uykusuz bitkin yorgun halsinz ve hasta oluyorum galibaoy canımmm bende seni yerim nasılsın fındıkım![]()
ay ne sen sor ne bn sölim azcik uykusuz bitkin yorgun halsinz ve hasta oluyorum galibasen napiyon
![]()
grip burnumda yanma var cünkügeçmiş olsun canım grip mi oluyorsun boğaz enfeksiyonumu![]()
grip burnumda yanma var cünkü![]()
Kuzum yiğen hastaydı bizim onla uğraştım haftasonu sessizliği olur diye pek buralara da bakmadım. Sen neler yapıyorsun? Özledin mi beninapıyorsun kız nerelerdesin![]()
dogru bi sureyim bkalim:)) bide sicak cay icdikmihemencik doğal ilaçlarımızdan yapalım buruna bir wiks sürelimm :)

Kuzum yiğen hastaydı bizim onla uğraştım haftasonu sessizliği olur diye pek buralara da bakmadım. Sen neler yapıyorsun? Özledin mi beni![]()
dogru bi sureyim bkalim:)) bide sicak cay icdikmi![]()
Yiğeni yatırdılar kuzum Pazar gününü öyle yediközledim kuzumm özlemem miibende pazar girmeedim valla :) iyileştimi peki yiğen?
şimdi kahve içeceğim :) pazar günü ne yaptın nasıl geçti :)

Yiğeni yatırdılar kuzum Pazar gününü öyle yedikneyseki sıpa çok iyi şimdi akşam çıkacak
Bana da lazım bi kahve bi kitap![]()
Geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşay ne sen sor ne bn sölim azcik uykusuz bitkin yorgun halsinz ve hasta oluyorum galibasen napiyon
![]()
Kayınvalidemlerdeyim canım ,siz napıyosunuzgünaydın tatlı kızıçeler hafta sonu naptınız bakayım :) herkesi dinliyorum :)Blue_Peri T Tatlianne20
balbocuuu U Ufukta_bebek @kahvesevmemben
![]()
Hoş geldin canım,özledikKalabalikti basim misafor koylerde yazamadim kiz ama yarın bekliyom hepinizi.
Ben geldimmm
Kayınvalidemlerdeyim canım ,siz napıyosunuz![]()
normal icdim aksama balli sut icerim cnm saol.:) sen napyosunçayına bal koy yada direkt ballı süt iç :) yada ballı ıhlamur :)
saol cnm benimGeçmiş olsun canım tez zamanda iyileş![]()
Hasta mısın canım gecmis olsunsaol cnm benim![]()
saol cnm benim genzim yaniyo genelde kotu grip olacagim zman onceden boyle olur aksama yada yrina baslarHasta mısın canım gecmis olsun
Tatlı annem nasılsın
normal icdim aksama balli sut icerim cnm saol.:) sen napyosun