- 2 Ağustos 2018
- 1.174
- 12.875
- 308
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #39.781
O pis igrenc gobek bende de var 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi sarilarim hersey uyuyor:)gel sarilak ozman![]()
bndedeeO pis igrenc gobek bende de var![]()
aynen kuzum ya geleneksel turk bayan boyuHadi sarilarim hersey uyuyor:)
Ya ben bu göbek sorunu edenlere kozardim ama ayni seyleri yaşayana kadar.O pis igrenc gobek bende de var![]()
Ben oluyom ama ne fayda boğaz saglam sporda yok.bndedeedogumdan sora gitmedi adet olunca gidermiki acaba tek umudum o
Ilk cocuksa gidiyor birazda kilonla alakali tabi.bndedeedogumdan sora gitmedi adet olunca gidermiki acaba tek umudum o
bendede bogaz var durdurak bilmiyorBen oluyom ama ne fayda boğaz saglam sporda yok.
Masallah cnm sana yaIlk cocuksa gidiyor birazda kilonla alakali tabi.
Ben 3 tane dogurdugum icin normal gibi![]()
Aynen geneli:)))aynen kuzum ya geleneksel turk bayan boyu![]()
Allah yardımcımız olsun nediyak:)bendede bogaz var durdurak bilmiyor![]()
simdi hirka mont fln kapatyozda yazin netcez bakem hele bide deniz offf yandikAllah yardımcımız olsun nediyak:)
Ben bol azcik giyiniyom kilo aldigimdan beri artik denizde bizim koyde bartinda gidiyoz bayramlari ailecek esimin tarafiyla oda esaortman siyah tisort olur ince penye kapaliym diye yuzmeyi bilmemde yuruyom kvnin elinden tutul ahha onlar yüzüyor.simdi hirka mont fln kapatyozda yazin netcez bakem hele bide deniz offf yandik![]()
aynen bnde bilmem bogulur gibi cirpinircasina yüzyomBen bol azcik giyiniyom kilo aldigimdan beri artik denizde bizim koyde bartinda gidiyoz bayramlari ailecek esimin tarafiyla oda esaortman siyah tisort olur ince penye kapaliym diye yuzmeyi bilmemde yuruyom kvnin elinden tutul ahha onlar yüzüyor.
Hayırlı geceler balim ♥aynen bnde bilmem bogulur gibi cirpinircasina yüzyomtatlisim ben ufaktan kaciyorum cok hastayim biraz uyuyayim olirmu iy uykular tatli ruyalar mmmiiahhh
❤
Merhaba durumuma mı kapalı yorum bakim biTulparr yorumlat kapalı oyuzden etiket ettim meraba.
Aynen canım yorunlae kapalı yazcaktim yoksam burada sohbet alanim etiket ederim uyumayanlari:))Merhaba durumuma mı kapalı yorum bakim bi![]()
İyi yapmışsın sağol valla nasıl kapatmışsam bulamadım nasıl açacağımAynen canım yorunlae kapalı yazcaktim yoksam burada sohbet alanim etiket ederim uyumayanlari:))
Ben gosteririm bildirime gor ordan hesap ayarlarina .İyi yapmışsın sağol valla nasıl kapatmışsam bulamadım nasıl açacağım