- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #39.821
hmm anladim cnm belki düzelmeyi denerArayıp son kez anlatacam problemimi aynı şekilde karşılık alırsam pek iyi bir sonuç olmayacak gibi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm anladim cnm belki düzelmeyi denerArayıp son kez anlatacam problemimi aynı şekilde karşılık alırsam pek iyi bir sonuç olmayacak gibi![]()
haha birkac kisi attik oyleKizzz dün konuşmuşsunuzzz kim kime fotosunu yolluyorrrr banada yollayınnn merak ediyorum hepinizi hahahh![]()
Ona göre ortada hata yokki canım bakalım müsait olsun da arayacam beyefendiyihmm anladim cnm belki düzelmeyi dener
anladim kuzum hayirlisi olur umarimOna göre ortada hata yokki canım bakalım müsait olsun da arayacam beyefendiyi
ya toplu msj yapmis beutiful anne munede ayarlamis orda 3 5 kisi var ordan atikKizz niye banada atmadınız![]()
Yaaaya toplu msj yapmis beutiful anne munede ayarlamis orda 3 5 kisi var ordan atik![]()
CAnimBlue_Peri
balbocuuu @kahvesevmemben @RosSsS @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @Finr @minik meleklerim @melankolimm @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @Sumeyye-F @terelelli34 @Elif @hayalimsinnn @Maviguverciin @Madammor @ihtimaller Perisi @Reyyan__
Kara_gozlum
Pembeemzik @Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07 @sivastrabzon @adel8893
balbocuuu @minik kalp0753 @Ufukta_bebek daha saymadiklarim @BeautifulAnne1906 @AnneAslan @hizuran @Hannaz @Ada duru @melankolimm
Ooo bu netinizde heeaaa
Gece yenilencek gıı neyse ben cıkıyom ballar atmaya çalısırım ,Ooo bu netinizde heeaaatamam tamam bekliyoruz bakalim
Tamam bekliyoruzz bakalimmm öptümmmmGece yenilencek gıı neyse ben cıkıyom ballar atmaya çalısırım ,![]()
tamam bitanemmm
Gider insallah kuzum.pekde olmayi ozlemedimde şişlik gider diye belki:)) senin kucuk 10 aylikmiydi![]()
ilk disimi cnmGider insallah kuzum.
Evet 10 aylik .2 gundur cok huysuz diş patlatmis bitane . Dis eti falan sismis kizarmis![]()