- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #39.841
bizim kizinda cikmadi daha emeklemiyoda tam tembel ciktiEvet kuzum ilk disi.
Tembel benimki biraz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim kizinda cikmadi daha emeklemiyoda tam tembel ciktiEvet kuzum ilk disi.
Tembel benimki biraz![]()
Inşallah alırsınız, gerçekten önemli bir ihtiyaç, hele ki hastalık ölüm durumlarındabizde araba almak istiyoruz ya hayırlısı![]()
ellerine sağlıkEv işleri derken anca girebildim güzeller. Nasılsınız
Ben de iyiyim, 2 kişi koca evi nasıl böyle dağıtabiliyoruz onu düşünüyorumellerine sağlıkçok şükür canım sen nasılsın
Hamdolsun iyim sen nasılsınEv işleri derken anca girebildim güzeller. Nasılsınız
Dağılıyor valla bir şekilde hahahBen de iyiyim, 2 kişi koca evi nasıl böyle dağıtabiliyoruz onu düşünüyorum1 saat ders çalışıp yürüyüş yapmaya çıkacağım. 3 günde 1 kilo vermişim çok gaza geldim
![]()
Ben de iyiyim çok şükür.Hamdolsun iyim sen nasılsın![]()
Evet hava gerçekten çok güzel. Balkonu yıkayıp halı sereyim, çay içmeye çıkarım diye düşünüyorumDağılıyor valla bir şekilde hahahhavalar mis yürü vallaa ne güzel canım
![]()
Iki ev temizlemissin 2 ev kiminBen de iyiyim çok şükür.❤
Evde 2 kişiyiz yine de çok dağılıyor demek istemistimIki ev temizlemissin 2 ev kimin![]()
Güzel düşünmüşsün valla bizde açtık balkon mevsiminiEvet hava gerçekten çok güzel. Balkonu yıkayıp halı sereyim, çay içmeye çıkarım diye düşünüyorum![]()
HaEvde 2 kişiyiz yine de çok dağılıyor demek istemistim![]()
Çoraplar niye burda aşkım diyorum bilmem ben koymadim diyoHabizde iki kişiyiz akşam birax topluyom sabah kalkiyom yine dağınık
![]()
Iyiydi bu yaÇoraplar niye burda aşkım diyorum bilmem ben koymadim diyokirli sepetinde sıkılıp evi gezmeye çıkmışlar galiba
başka açıklaması olamaz
![]()
Çok şükür iyiyim canım halam geldi ablamlarla falan oturuyoruz. Sütlaç yapacam şimdi fırında denicem nasıl olacak bakalım@kahvesevmemben
Sennasılsın canım
Bende geçen yaptım ama fırında değil bi deneyecem bendeÇok şükür iyiyim canım halam geldi ablamlarla falan oturuyoruz. Sütlaç yapacam şimdi fırında denicem nasıl olacak bakalım![]()
Sağol canım benimmmBende geçen yaptım ama fırında değil bi deneyecem bendeiyi oturmalar sizede bu arada