- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #39.881
İyi yapmışsın canımBende dünden çorba vardı bi kase de yoğurt koydum yedimevde adam olmayinca yemek o kadar kolay ki
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yapmışsın canımBende dünden çorba vardı bi kase de yoğurt koydum yedimevde adam olmayinca yemek o kadar kolay ki
![]()
İyi yapmışsın canımçalışıyormu hâlâ
Hahahaha ayy ne güldüm yaaaa işe yaramış deseneeeArkadaşlarıyla takılacaklarmışbana kalsa evli adamın arkadaşı olmaz
senle konuşunca kiyamadim tabi git aşkım dedim şok oldu
siteye girdiğimi biliyordu diyor ki sana iyi geldi
![]()
Çok güzel sozmus
Haklı size ne denir
Napiyo ki sennkiHahahaha ayy ne güldüm yaaaa işe yaramış deseneeeçokta bırakma amannn gözün üzerinde olsun ah birde benimkisi yola gelse
![]()
AynenHahahaha ayy ne güldüm yaaaa işe yaramış deseneeeçokta bırakma amannn gözün üzerinde olsun ah birde benimkisi yola gelse
![]()
Didişiyoruz kaç gündür kıskançlıkları yüzündenNapiyo ki sennki![]()
Bizde bazen bu konudan çok didisiyoruz bazen ariyom konuşuyoz kadın sesi geldimi hemen degisiyorimDidişiyoruz kaç gündür kıskançlıkları yüzünden![]()
Aman aman maşallah diyelimAynenbenimki de böyle düşünüyor demek dedim
Kız yok benimkisi zararsızalkolü sigarası yok, kahvehaneye de sigara var diye gitmez. Benimkinin garip bi huyu var daha önce burda anlatmıştım. Bilgisayar oyunu oynuyor
hatta bana pubg öğretti benle de oynuyor
Siz ne yaptınız? Gelişme var mi
Yapmayınnn kıskançlık yapmayınnnBizde bazen bu konudan çok didisiyoruz bazen ariyom konuşuyoz kadın sesi geldimi hemen degisiyorim![]()
Oh ne güzel benim eşimde yeni bıraktı 1 ay oldu nerdeyse oyuna düşkünAynenbenimki de böyle düşünüyor demek dedim
Kız yok benimkisi zararsızalkolü sigarası yok, kahvehaneye de sigara var diye gitmez. Benimkinin garip bi huyu var daha önce burda anlatmıştım. Bilgisayar oyunu oynuyor
hatta bana pubg öğretti benle de oynuyor
Siz ne yaptınız? Gelişme var mi
Olsun Canım konuşursunuz yineAman aman maşallah diyelimmüsait olamadı ki kopuk kopuk konuştuk eni sonu yarın konuşalım en iyisi dedik kapattık yoğunlardı baya bugün
![]()
Oh ne güzel benim eşimde yeni bıraktı 1 ay oldu nerdeyse oyuna düşkün![]()
Kız ben onun yapmasından şikayetçiyimmDiyene bak![]()
Öyle tabi onlardan uzal olsunlar oyun nekiBenimki çok çok seviyor ya oyunu, başlarda cok kavga ettim ama baş edemedim. Allaha şükür içkisi kumarı yok diyip susuyorum. Kahvehanede okey oynasa daha kötü olurdu. Sabretmeyi öğrendim![]()