- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #40.301
iy hadi bakalim oyle olsunYanlış alarm kuzum buralara bugünlerde bakamadım ondan öyle oldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iy hadi bakalim oyle olsunYanlış alarm kuzum buralara bugünlerde bakamadım ondan öyle oldu![]()
olur cnm mama yada ek gida veriyomusunİnşallah canım ya bende öyle yapıyorum ayakta uyurken sürekli vermeye çalışıyorum inşallah sizin gibi olur benim cadı daaa
İyiyim canım kocayı gönderdim yine annemde takılıyorumiy hadi bakalim oyle olsunnasilsin
![]()
Evet canım ek gıdaya başladıkolur cnm mama yada ek gida veriyomusun
en azindan 6 ay anne sutu almis o iy.Evet canım ek gıdaya başladık
oh en guzeliİyiyim canım kocayı gönderdim yine annemde takılıyorumsen nasılsın ne yapıyorsun
Benim internette böyle böyle bitti geçen ayoh en guzelibnde anneme gidicem hazirlaniyorum evde wifi var oyuzden bugun giremiycem
yerim ya cinsi ne
Aynen canım biraz uyutayım Çıkıcaz dışarıya
Bu hafta çok düzensiz geçti zaten kuzum vereyim ya bebiş düşünüyorumbu kiloyla hamile kalırsam doğuma yuvarlanıp giderim
Afiyet olsun kuzum bal böcüğü nasıl
İyileşti kuzum ya sağolasın ama ara ara çıkıyor alerji iğneleri verdiler 13 aylıkken iki yaşında falan vurulacakmış
Bu ay ovu testleri yapıyorum çok erken koyulaştı test iki üç gün yapamadım bi yaptım silikleşmişallah şifa versin tatlım senin bebiş çalışmaları ne alemde
Bu ay ovu testleri yapıyorum çok erken koyulaştı test iki üç gün yapamadım bi yaptım silikleşmişeşimde sigarayı bırakacak doktor yemesi ve yememsi gerekenlerin listesini verdi o düzeni tutturacak bu ay böyle boş geçecek gibi görünüyor kuzum. Sen ne yaptın
Gelmesinnn o kırmızılaranladım kuzum inşallah öbür aya kadar düzene girmiş olursunuz :) benim bat 29 mart bekliyorum

Gelmesinnn o kırmızılar![]()
Değildir değil beybisiii geliyor inşallahinşallah kız.. 5 6 gündür kasıklarımda batma var inş gene dış gebelik değildir bide kokularda hasaslaştım. belkide pskolojik bilmiyom![]()
Değildir değil beybisiii geliyor inşallah![]()
Emin değilim ama bu konudan galiba kuzum https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/aldatildim-mi.1115845/page-3#post-59324098U Ufukta_bebek kuzu adel niye gitti bilgin varmı hangi erkek üyenin açtığı konu bu ne oldu merak ettim
U Ufukta_bebek kuzu adel niye gitti bilgin varmı hangi erkek üyenin açtığı konu bu ne oldu merak ettim