- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #40.441
Allah seni iyi etsinkiyamam cnm cok gecmis olsungorumce bisey karisdirmis olmasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah seni iyi etsinkiyamam cnm cok gecmis olsungorumce bisey karisdirmis olmasin
neyin qiii anamadimhaha :) arada silmek lazım. benim yengem banyo yaparken suyuna sirke koyarmış :) 1 kere dökermiş üstüne
Sende kap gel kuzum bi akşam Sefası yapalım![]()
neyin qiii anamadim![]()
Sağol bebekiim . ay yok canım ya görümcelerim çok iyiler öyle cadılardan değil herkezin yediğinden yedim ,tavuk vardı o dokundu sanırım bilmiyorum arabaya da binince berbat salladı beni, buarada öncede olmuştum kendi evimde böylekiyamam cnm cok gecmis olsungorumce bisey karisdirmis olmasin
Hemde nasıl tutmayın salıverin gitsinvalla burasıda terapi gibi :))
ne icinnn kim dökuyormus beynim yandiahahhaha
banyo yaparken kendisine sirkeli su döküyormuş![]()
Ooh misssss vallaHatay’da kuzum burası yayla yer sen iste 5 dakikada Akdeniz’deyiz![]()
himm anldim cnm gecms olsun tekrarSağol bebekiim . ay yok canım ya görümcelerim çok iyiler öyle cadılardan değil herkezin yediğinden yedim ,tavuk vardı o dokundu sanırım bilmiyorum arabaya da binince berbat salladı beni, buarada öncede olmuştum kendi evimde böyle
Ona da yok demem valla kardeş topraklaro mis olurdu :) uçakla geleyim diyeceğim ama direkt uçak yokadanada buluşalım kebab yeriz
![]()
Aşkım ama o tatlı çokkkk güzeldi
Boş vaad yok bende beybisiOoh misssss valla![]()
Sağol kuzumhimm anldim cnm gecms olsun tekrar
Meb iyim kendi adıma diyim sen nasılsınMerhabalar, nasılsınız
Bizde nazar muska için yaparlar onune icinnn kim dökuyormus beynim yandi![]()
Merhaba çok şükür iyiyim sen nasılsınMerhabalar, nasılsınız