- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #40.881
canlar ben kacar hepinize iy geceler oy sohbetler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım çok şükür sen nasılsınNasılsın madamim:)
Neseee barışak bariiim
küstürdum mu aaa oysaki daha yeni arkadaş olmuştuk
hadi ilk günün hatrına ver o zaman barisalım
İyi geceler popu delüüücanlar ben kacar hepinize iy geceler oy sohbetler![]()
Hani sabah etcek tık:/canlar ben kacar hepinize iy geceler oy sohbetler![]()
Sen bana selam verme zatinnnnNeseee barışak bariiimbidaha öyle dine üzülürüm
![]()
sen herzman gelip sabahliyoz diyip kacyonya ondan öle dedimHani sabah etcek tık:/
Valla bende kacacam baaaalım biz geliyoz sen yok oluyon ne yapakHani sabah etcek tık:/
Yeni telefin olmadi daha buda bir bu sefer kk ya girdigimde hata edip duruyordu biraz oncede oldu guncellemeyi kapattim google kaldir indir düzeldi idare ediyor beni Azcuk.İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
telefon olmadimi senin
Ben sefakoy canimHoşbuldum canım bende tam seni çağırdim ama etiket olmadı sanırım
ben Anadolu yakasindayim siz
Günahımı alıyooonSen bana selam verme zatinnnn
tmm baristikNeseee barışak bariiimbidaha öyle dine üzülürüm
![]()
sen herzman gelip sabahliyoz diyip kacyonya ondan öle dedim![]()
Zorlan tel aldirtcaniz adama ha az sabir kahir:)Valla bende kacacam baaaalım biz geliyoz sen yok oluyon ne yapak![]()
Kaçmış gozumden ozaman bakim bi ihihihi kurbanim:)Günahımı alıyooonyazdım gördüğümde
canlar ben kacar hepinize iy geceler oy sohbetler![]()
aaaa cok ayip hemen suçu bana at hic yakistiramadim
Al deyi ediyoz zatiii napalım özlüyok heralZorlan tel aldirtcaniz adama ha az sabir kahir:)
Hoşgeldin kuzum sen gitcenmi uyumaya. Naptin aşıyı.Ben sefakoy canim
İyi bari ona da şükürYeni telefin olmadi daha buda bir bu sefer kk ya girdigimde hata edip duruyordu biraz oncede oldu guncellemeyi kapattim google kaldir indir düzeldi idare ediyor beni Azcuk.
Biliyom çıbanın başı o zatiii