- 24 Aralık 2018
- 1.399
- 10.565
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #41.081
Geldim anne olasıca !!Nereye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldim anne olasıca !!Nereye![]()
Oy oy miniciktir şimdi o2 aya az kaldı kuzum, en son babasıyla uyuyordu, yok böyle tatlılık![]()
Zaten bir iki diktikce diğer sökükler biz burdayız diye gösterir sanki kendiniAhahahahahseve seve
bizim adam da motorsiklet eldiveni almıştı onu yırtmış
ilk ondan başladım. Çoğaldıkça çoğaldı kız ben de anlamadım
![]()
Hayirli olsun bitanem rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah bizlere de dua etSagol kuzum, Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu :))
Minicik, o küçücük elleriyle dokunmaya çalışması yok mu zaten :)))Oy oy miniciktir şimdi o![]()
Benim yerime öp annesihaha yok bununkinde kesin solucan vardir 1 dk yerinde durmaz ev oyuncakdan gecilmiyor inankii aksama kdar hanfendinin keyfiyle oynuyoruzz![]()
Masallah yaa simdi kucuk bebek gorunce benim kiz gozume kocaman geliyor daha miniminnaktir o simdi ooyyysss yerimmkii2 aya az kaldı kuzum, en son babasıyla uyuyordu, yok böyle tatlılık![]()
Zaten bir iki diktikce diğer sökükler biz burdayız diye gösterir sanki kendini.
Oy oy kiskandm ama bende istiyorum rabbim duy sesimiMinicik, o küçücük elleriyle dokunmaya çalışması yok mu zaten :)))

Maşallah hayırlı olsunMinicik, o küçücük elleriyle dokunmaya çalışması yok mu zaten :)))
Sag ol canım, umarım isteyen herkes bu duyguyu tadar, söylemiştim daha önce de 2.5 yıl çocuk düşünmedik hiç iş güçten. Anne olmak başkaymış diyorum. Bu sürede biraz toparlamaya çalışmamla geçti, anne olmak zormuş :)Hayirli olsun bitanem rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah bizlere de dua et
kiz ben sinir hastasi gibi biseyim ama ona gelince isler degisiyor hic sabirli insan degilken tum sabrimi ona kullanyorumBenim yerime öp annesi❤
kokulu kokulu op
bazen diyorum ki olsaydı da kudursaydi
ama sonra da diyorum ki ben sinirliyim ya, nasıl sabretcem sürekli
beni hiç sevmiycek babasi çok umursamaz hep onu sevcek
![]()
Canım benim bizde bi gün bu güzel haberleri paylaşırız inşallah ❤Bitanemmm tatlim hayatimmm
Inşallah güzelim inşallahOy oy kiskandm ama bende istiyorum rabbim duy sesimi![]()
Inşallah isteyen herkese nasip etsin icindede bana ❤❤Inşallah güzelim inşallah❤ çok yakında güzel günler Allah'ın izniyle
Tek ben istiyorum. Ama bir iki kişi gelip öyle zor böyle zor diyince gözüm korkuyor. Işe bir başlasam ilk günden başlayacağım da çalışmalarakiz ben sinir hastasi gibi biseyim ama ona gelince isler degisiyor hic sabirli insan degilken tum sabrimi ona kullanyorum
cnm bebis istiyormuydunuz siz
Sanadamı oluyor o banada olurdu besmele çek kalk bir silkelen kendine gel uyma şeytanaders çalışmam lazım ya şimdi tum isleri yapasım geliyor
![]()