• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyiyim canım sen nasılsın ☺ Evliyim 6 buçuk aylık hamileyim 😍 Oğlum olcak 🤰🏻 25 yaşında hala anne olacağına inanmayan küçük bir kız çocuğum aslında ya 😂 sen evli misin çocuk var mı ☺
Ne güzel canım darısı burada çocuk isteyenler arkadaşlarımıza inşâAllah.. Sen onlarada duâlar et!! 🤲👶🤲 sağlıkla gelsin inşâAllah oğluşun👶🤲
sinemmc_ sinemmc_
Hele bir kucağına al dünyanın en mutlu insanı olacaksın.. Evet canım evliyim bir tane kızım var iki yaşında..🌺

Son düzenleme:
Valla kuzum 2 yası buldu benimki ya gece kalkmaları coktu şimdi şükür arada kalkar çis der yaptırrm uyur ,bazende evi bi turlar öyle uyur.yine çok şükür bugunlerime.düzelir merak etme azıcık sabır.
himm vala 9 aydir bikere duzgun uyumuslugum yok zombi gbi gozler mor gezinyom duzelsinde bian once

bizde ilk evlendik esim istedi ben istemedim 1 sene sora ben istedim budefada esim istemedi ilerde yapariz hemen olur dedi sora denemelere basladik 4.ay hamile kaldim o kurtajla sonuclandi sorasinda 1sene sora hamile kalabildim. yani oyle hesap ettigin gbi olmuyo esime cok kizmisdim bak gordunmu hani hemen olckti fln sonucda 4.yilimizda kavusduk..🤗
bnce sizde fazla ertelemeyin derim cnm tabi siz bilirsinizde:)
Ah bir cesaret edebilsem, şimdi de üstüne giderim. Ama sonra ben istemiyordum senin yüzünden oldu desin istemiyorum. Erkekler kadınlar gibi direk babalığa adapte olamayabilir. Biraz fikrinin değişmesini beklemek istiyorum. Çünkü çevremizdeki çocukları öpüyor seviyor oynuyor.

Ah bir cesaret edebilsem, şimdi de üstüne giderim. Ama sonra ben istemiyordum senin yüzünden oldu desin istemiyorum. Erkekler kadınlar gibi direk babalığa adapte olamayabilir. Biraz fikrinin değişmesini beklemek istiyorum. Çünkü çevremizdeki çocukları öpüyor seviyor oynuyor.
o duyguyu bi tatsinda sorasinda pesine 3uz 5iz istemese iydir😂😂

Hoş bulduk canım ☺ eveeett çok az kaldı ve tekmeleri aşağılarda hissediyorum umarım sürpriz yapıp erken gelmez minnağım 🙄
Gelmez gelmez 😁 mesela sor bana, ben hemen annemin karnına girmeyi Kabul ederim. 😍

Ne güzel canım darısı burada çocuk isteyenler arkadaşlarımıza inşâAllah.. Sen onlarada duâlar et!! 🤲👶🤲 sağlıkla gelsin inşâAllah oğluşun👶🤲

Hele bir kucağına al dünyanın en mutlu insanı olacaksın.. Evet canım evliyim bir tane kızım var iki yaşında..🌺
İnşallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı huzurlu bir evlat nasip eder Rabbim 🙏🏻 kreş öğretmenliği yaptım orda da minik çocuklarım vardı ama şimdi kendi çocuğum olunca nasıl olucak çok merak ediyorum ☺ Maşallah sağlıkla büyüsün kuzum 🙏🏻

Back
X