- 21 Eylül 2017
- 3.061
- 7.429
- 158
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #41.121
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel canım darısı burada çocuk isteyenler arkadaşlarımıza inşâAllah.. Sen onlarada duâlar et!!İyiyim canım sen nasılsın ☺ Evliyim 6 buçuk aylık hamileyimOğlum olcak
25 yaşında hala anne olacağına inanmayan küçük bir kız çocuğum aslında ya
sen evli misin çocuk var mı ☺
himm vala 9 aydir bikere duzgun uyumuslugum yok zombi gbi gozler mor gezinyom duzelsinde bian onceValla kuzum 2 yası buldu benimki ya gece kalkmaları coktu şimdi şükür arada kalkar çis der yaptırrm uyur ,bazende evi bi turlar öyle uyur.yine çok şükür bugunlerime.düzelir merak etme azıcık sabır.
Ah bir cesaret edebilsem, şimdi de üstüne giderim. Ama sonra ben istemiyordum senin yüzünden oldu desin istemiyorum. Erkekler kadınlar gibi direk babalığa adapte olamayabilir. Biraz fikrinin değişmesini beklemek istiyorum. Çünkü çevremizdeki çocukları öpüyor seviyor oynuyor.bizde ilk evlendik esim istedi ben istemedim 1 sene sora ben istedim budefada esim istemedi ilerde yapariz hemen olur dedi sora denemelere basladik 4.ay hamile kaldim o kurtajla sonuclandi sorasinda 1sene sora hamile kalabildim. yani oyle hesap ettigin gbi olmuyo esime cok kizmisdim bak gordunmu hani hemen olckti fln sonucda 4.yilimizda kavusduk..
bnce sizde fazla ertelemeyin derim cnm tabi siz bilirsinizde:)
Hoş bulduk canım ☺ eveeett çok az kaldı ve tekmeleri aşağılarda hissediyorum umarım sürpriz yapıp erken gelmez minnağım
o duyguyu bi tatsinda sorasinda pesine 3uz 5iz istemese iydirAh bir cesaret edebilsem, şimdi de üstüne giderim. Ama sonra ben istemiyordum senin yüzünden oldu desin istemiyorum. Erkekler kadınlar gibi direk babalığa adapte olamayabilir. Biraz fikrinin değişmesini beklemek istiyorum. Çünkü çevremizdeki çocukları öpüyor seviyor oynuyor.
Gelmez gelmezHoş bulduk canım ☺ eveeett çok az kaldı ve tekmeleri aşağılarda hissediyorum umarım sürpriz yapıp erken gelmez minnağım![]()
Düzelir kuzum benim düzelir,bir öp benim için fındığıhimm vala 9 aydir bikere duzgun uyumuslugum yok zombi gbi gozler mor gezinyom duzelsinde bian once
o duyguyu bi tatsinda sorasinda pesine 3uz 5iz istemese iydir![]()
İnşallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı huzurlu bir evlat nasip eder RabbimNe güzel canım darısı burada çocuk isteyenler arkadaşlarımıza inşâAllah.. Sen onlarada duâlar et!!sağlıkla gelsin inşâAllah oğluşun
Hele bir kucağına al dünyanın en mutlu insanı olacaksın.. Evet canım evliyim bir tane kızım var iki yaşında..![]()
AhahahGelmez gelmezmesela sor bana, ben hemen annemin karnına girmeyi Kabul ederim.
❤
Anneliğin hakkı ödenmiyor işte :) O uyusun, rahat olsun ben önemli değilimhimm vala 9 aydir bikere duzgun uyumuslugum yok zombi gbi gozler mor gezinyom duzelsinde bian once
benim kiz 2 3 aylikti ayagni agzina goturyodu kardes istiyo bak diyoduyok yok o güzel keyfi bozulsun hiç istemez
1 tane olunca aman dikkatli olalım sakın 2 olmasın der
![]()
küsüm azcikkTriplere gel!!![]()

aynen oyle cnm annelik kutsaldir demiyolar bosunaAnneliğin hakkı ödenmiyor işte :) O uyusun, rahat olsun ben önemli değilim![]()
pempisiim gelmisss hosgelmissKizlarrrrrr ben geldimmm![]()