• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim kiz 2 3 aylikti ayagni agzina goturyodu kardes istiyo bak diyodu 😂😂
Maşallah ya ❤ çok özendiğim bir aile tablosu. Inşallah eşim de zamanla evimize daha çok bağlanır. Daha çok küçük. 23 yaşında. Miniminnak bir boncuk o 😁 bazen çocuğumu sever gibi davranıyorum kendimi kaptırıp 🤣🤣

Maşallah ya ❤ çok özendiğim bir aile tablosu. Inşallah eşim de zamanla evimize daha çok bağlanır. Daha çok küçük. 23 yaşında. Miniminnak bir boncuk o 😁 bazen çocuğumu sever gibi davranıyorum kendimi kaptırıp 🤣🤣
aa kucukmus bnden bilene😂😂😂 benimkide 26a gircek 1ay sora tanisdigimizda 19du zman necabuk geciyo yaaa

Sen öyle seversen hiç büyümez ki o canım 😂

Sen öyle seversen hiç büyümez ki o canım 😂
Gelir göğsüme kafasını koyar anlatır neye kızdıysa 😁 sonra der ki neyse bi yemek koy da biraz oyun oynayayım 🤣 okuldan gelen çocuk gibi değil mi ama 😂😂 böyle yaparsa nasıl herif diyeyim 🤣 miniminnak bir boncuk tanesisin diyorum 🤣

Kiz neyse de erkek icin 23 cok erken ya .Erkekler cok gec olgunlasiyor :deli:
Kesinlikle bunu çok iyi gördüm. Çok çocuk 😅 ama çok seviyorum. Ondan başkası olsun istemezdim. O büyüsün ben beklerim 😊🙈

Gelir göğsüme kafasını koyar anlatır neye kızdıysa 😁 sonra der ki neyse bi yemek koy da biraz oyun oynayayım 🤣 okuldan gelen çocuk gibi değil mi ama 😂😂 böyle yaparsa nasıl herif diyeyim 🤣 miniminnak bir boncuk tanesisin diyorum 🤣
Ayyyy cok güldummm yeminle ya :-)

Back
X