- 2 Ocak 2019
- 268
- 387
- 18
- 31
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #41.401
İyiyim bende canım ne yapayım uğraşıyorum ☺Iyim hamdolsun canım sen nasılsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim bende canım ne yapayım uğraşıyorum ☺Iyim hamdolsun canım sen nasılsın![]()
Hayır demem valla fındığımGel yiyelim birlikte çukulatammm
Hamilelik nasil gidiyoİyiyim bende canım ne yapayım uğraşıyorum ☺![]()
Dün gerilmelerim oldu bugün hastaneye gittim kontrole bebeğimin durumu iyiymiş çok şükür gerilmelerim için de suda eritmeli ilaç yazdı ve kan uyuşmazlığım var bunun verdiği d vitamini eksikliğim varHamilelik nasil gidiyo![]()
Allah seni iyi etsin yaDün gerilmelerim oldu bugün hastaneye gittim kontrole bebeğimin durumu iyiymiş çok şükür gerilmelerim için de suda eritmeli ilaç yazdı ve kan uyuşmazlığım var bunun verdiği d vitamini eksikliğim varonun içinde 3 tane ayrı ayrı vitamin yazdı
bian önce çıkmalı
![]()
Kız acı çekmicekseem her türlü maratona hazırımAllah seni iyi etsin yaçıkar biseyi kalmamış yaramazın
geldikten sonra daha büyük maraton var
![]()
Oyy bitanem benim ❤ ne yapıyorsun çiçeğimHayır demem valla fındığım![]()
Küçük bi acıdan sonra tatlı telâşlar yaşarsın artıkKız acı çekmicekseem her türlü maratona hazırım![]()
İnşallah :)Küçük bi acıdan sonra tatlı telâşlar yaşarsın artık![]()
Şuanda yatmaya hazırlanıyorum babamlar bemdeydiler çay içtik gittiler mutfağı topladım yatağa uzandım son kez bidaha bakıyım didim bal azizemOyy bitanem benim ❤ ne yapıyorsun çiçeğim
Oyyy ellerine sağlıkkk canım benim ❤ o zaman iyi geceler tatlı rüyalarr güzelimŞuanda yatmaya hazırlanıyorum babamlar bemdeydiler çay içtik gittiler mutfağı topladım yatağa uzandım son kez bidaha bakıyım didim bal azizem![]()
Hoş geldin canımSelam kızlar ben geldimmmm![]()
erkek kuzum :)Minigimizin cinsiyeti neydi![]()
nasılsın canımHoş geldin canım
Maşallah rabbim geleceği seni darda komasın bi nefeste kurtarsın sağlıcakla al kucağınaerkek kuzum :)
Sende hiç boş kalmiyon annişMisafirlerim vardi şimdi gittiler topladim mutfaga iki bakiniyom kkda.
İnşallah canımm benimmMaşallah rabbim geleceği seni darda komasın bi nefeste kurtarsın sağlıcakla al kucağına❤❣
aman dikkat et üsutme bende misafir bardi gittiler topladim kkda gezinmece adamda eccuk oyun oynayim dedi.Üşüyorum ben ya. Battaniyeyi üstüme çektim oturuyorum. Yemek de yapmayacağım. Eşim disardan söyleyelim dedi. Sen ne yapıyorsun bakalım?
Bende şükür kuzum asilamamn nasıl.Iyyii canim sen nasilsin
arada tıkla merak ettirme.Ben iyi gülümm sen napıyosun![]()
ooo yarasin kuzuma afiyet olsun.
biraz ole oldu adım çıktı dokuza inmez sekize ya telde sorun ya adamım geliy:)))))
hayırlı olsun şimdiden kuzum bende isler güçler misafir vardi gottiler topla falan kk da yim suan.Telefonu sattım adamın telefonuna el koydum alışma evresi yaşıyorumsen ne yapıyorsun
ablam özlüyorum sohbetini yaw napiyon ne ediyon.Canıııımmmm![]()
İyi şükür uğraşıp duruyorum ablacım , sizler neler yapıyosunuz bakayım![]()
Ben cay misir cips çekirdek misafir vardi ictik ettik topladim kkdayim.Kurstan geldim az önce cay içeceğim sen nasılsın neler yapıyorsun![]()