• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik nasil gidiyo 😊
Dün gerilmelerim oldu bugün hastaneye gittim kontrole bebeğimin durumu iyiymiş çok şükür gerilmelerim için de suda eritmeli ilaç yazdı ve kan uyuşmazlığım var bunun verdiği d vitamini eksikliğim var 🤦🏻‍♀️ onun içinde 3 tane ayrı ayrı vitamin yazdı 🤦🏻‍♀️ bian önce çıkmalı 😂

Dün gerilmelerim oldu bugün hastaneye gittim kontrole bebeğimin durumu iyiymiş çok şükür gerilmelerim için de suda eritmeli ilaç yazdı ve kan uyuşmazlığım var bunun verdiği d vitamini eksikliğim var 🤦🏻‍♀️ onun içinde 3 tane ayrı ayrı vitamin yazdı 🤦🏻‍♀️ bian önce çıkmalı 😂
Allah seni iyi etsin ya🤣🤣 çıkar biseyi kalmamış yaramazın 😅 geldikten sonra daha büyük maraton var :emir_bebek:

Üşüyorum ben ya. Battaniyeyi üstüme çektim oturuyorum. Yemek de yapmayacağım. Eşim disardan söyleyelim dedi. Sen ne yapıyorsun bakalım?
aman dikkat et üsutme bende misafir bardi gittiler topladim kkda gezinmece adamda eccuk oyun oynayim dedi.
Iyyii canim sen nasilsin
Bende şükür kuzum asilamamn nasıl.
Ben iyi gülümm sen napıyosun 💜💜💜💜
arada tıkla merak ettirme.
T Tatlianne20 yüksük çorbası yiyorum sen ne yapıyorsun canımmm 😍
ooo yarasin kuzuma afiyet olsun.
T Tatlianne20 kız sen beni etiketleyip etiketleyip niye cevap vermiyorsun bana 😏😂😂
biraz ole oldu adım çıktı dokuza inmez sekize ya telde sorun ya adamım geliy:)))))
Telefonu sattım adamın telefonuna el koydum alışma evresi yaşıyorum 😁 sen ne yapıyorsun
hayırlı olsun şimdiden kuzum bende isler güçler misafir vardi gottiler topla falan kk da yim suan.
Canıııımmmm 😇
İyi şükür uğraşıp duruyorum ablacım , sizler neler yapıyosunuz bakayım :KK37:
ablam özlüyorum sohbetini yaw napiyon ne ediyon.
Kurstan geldim az önce cay içeceğim sen nasılsın neler yapıyorsun 😍
Ben cay misir cips çekirdek misafir vardi ictik ettik topladim kkdayim.

Back
X