- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #41.421
Hiç sorma esimin arkadasiyla kiz arkadasi caya geldiler kizenide geldi cocuklarlan :))))Sende hiç boş kalmiyon anniş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sorma esimin arkadasiyla kiz arkadasi caya geldiler kizenide geldi cocuklarlan :))))Sende hiç boş kalmiyon anniş
Çok şükür hamişim iyiyim sen nasılsınnasılsın canım
Saglikla gelsin tosuncuk :)İnşallah canımm benimm![]()
Kac haftalikti.Çok şükür hamişim iyiyim sen nasılsın
Oh oh ne güzelHiç sorma esimin arkadasiyla kiz arkadasi caya geldiler kizenide geldi cocuklarlan :))))
Teşekkür ederiz :)Saglikla gelsin tosuncuk :)
iyiyim bende kuzum :)Çok şükür hamişim iyiyim sen nasılsın
Minnak nasıl :) çıkmak için heyecanlı mıiyiyim bende kuzum :)
Ellerine sağlık canım :)aman dikkat et üsutme bende misafir bardi gittiler topladim kkda gezinmece adamda eccuk oyun oynayim dedi.
Bende şükür kuzum asilamamn nasıl.
arada tıkla merak ettirme.
ooo yarasin kuzuma afiyet olsun.
biraz ole oldu adım çıktı dokuza inmez sekize ya telde sorun ya adamım geliy:)))))
hayırlı olsun şimdiden kuzum bende isler güçler misafir vardi gottiler topla falan kk da yim suan.
ablam özlüyorum sohbetini yaw napiyon ne ediyon.
Ben cay misir cips çekirdek misafir vardi ictik ettik topladim kkdayim.
Eve biri gelince ole oluyor ya güzel oluyor.Oh oh ne güzelvakit geçti böylede
Sagol kuzum benimEllerine sağlık canım :)
çok heyecanlı :) bende çok heyecanlıyım :)Minnak nasıl :) çıkmak için heyecanlı mı![]()
Çoğunu yattı azı kaldı :) doğunca da bu günleri arama genelde öyle oluyorçok heyecanlı :) bende çok heyecanlıyım :)
şuan aramam diyorum ama bakalımÇoğunu yattı azı kaldı :) doğunca da bu günleri arama genelde öyle oluyor
Ablam enfeksiyondan dolayı sıkıntılı hamilelik geçirdi valla o bile o zaman daha rahattım diyor ki çoğunlukla yiğenime gündüz ben gece annem bakıyorşuan aramam diyorum ama bakalım![]()
YaaaaAblam enfeksiyondan dolayı sıkıntılı hamilelik geçirdi valla o bile o zaman daha rahattım diyor ki çoğunlukla yiğenime gündüz ben gece annem bakıyor![]()
O yüzden bu günlerin tadını çıkar son günlerinde çok sıcağa denk gelmiyor gez bol bolYaaaaKıyamam be
![]()
Kız ben çok üşengecim normalde de evcimenim bu yüzden de dışarı çok çıkmıyorumO yüzden bu günlerin tadını çıkar son günlerinde çok sıcağa denk gelmiyor gez bol bol![]()