- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #41.581
Çok sevindim ozaman sen bulursun bana memleket meselesi gibi düşünKıızz sana nick bana dert oldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim ozaman sen bulursun bana memleket meselesi gibi düşünKıızz sana nick bana dert oldu![]()
Bende bendeEmojilere boğuldum![]()

Oyuzden ben bi saat buluyor uyuymam uyumaya kalktimmi sıkılıyom sonra ahahaAy benimki de öyle başı yastığa çeyrek kala horlar![]()
Komik hatunmu yapsam neynAma komikkkkkk:))))
Aynen kesinÇok sevindim ozaman sen bulursun bana memleket meselesi gibi düşün![]()

Abartmayalım isterseniz yanlış anlaşılmaya pek müsait gibi geldi bana"uykusuz hatun" da olabilir![]()
Hiç öyle düşünmemiştimAbartmayalım isterseniz yanlış anlaşılmaya pek müsait gibi geldi bana![]()

Bi güzel gibi ammaKeLeBeK_kIzBlue_Peri
Ahaaaaa durumundan yola çıkaraktaann "sivri dilli hatun"
Oooo iyisiniz bana yetisiyonuz Guru olursunuz inşallah ahahha
Hıı ondan kanatsız melek gibi hatunum ben ne cadılığımı gördün te AllamSüPüRGeSiZ-CaDıBlue_Peri

Guru dirkeeenOooo iyisiniz bana yetisiyonuz Guru olursunuz inşallah ahahha
Kanatsız melek yap o zamanHıı ondan kanatsız melek gibi hatunum ben ne cadılığımı gördün te Allam![]()
GünaydınGece kuşlariii Günaydin![]()
Ahah sakada yapılmıyor cadiya bak sen ahaha bu olsun ozamanHıı ondan kanatsız melek gibi hatunum ben ne cadılığımı gördün te Allam![]()