- 21 Eylül 2017
- 3.061
- 7.429
- 158
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #41.821
Hoşgeldin kuzuuBende geldimmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin kuzuuBende geldimmm![]()
Hoşgeldin canim iyiki geldin nerelerdesin kuzum.Bende geldimmm![]()
Cabuk skikiyom zatwn nadir girerim bdvye hic ugramam genlede burda son içeride olurum:))Konulara yorum yaz ben öyle yapıyorumama bdv de çok takılma. Bir sure sonra olmayan aşk acısı çekmeye başlıyorum
![]()
Benim hatun geldi♥Hayirli geceler hanımlar ❤
Hosbulduk balımHoşgeldin kuzuu![]()
Nasılsın cnm ?Benim hatun geldi♥
Uyku yok kkda takılıyorum sen nasılsın gülüm neler yapiyon bakim.Nasılsın cnm ?
Hoş buldum bitanem.Uzun zamandır giremedim ya.Eşim askerden geldi.Kapandık sanal alemeHoşgeldin canim iyiki geldin nerelerdesin kuzum.
En güzeliCabuk skikiyom zatwn nadir girerim bdvye hic ugramam genlede burda son içeride olurum:))
Kuzum♥Hosbulduk balım![]()
Hayırlı geceler güzelimHayirli geceler hanımlar ❤
Yaa gözün aydin ozaman kuzum tabi evde es olinca farkli oluyor sevindim ama iyi olda ama merak ettirme aeada yikla ozletme bende baya özledim sohbetini yani.Hoş buldum bitanem.Uzun zamandır giremedim ya.Eşim askerden geldi.Kapandık sanal alemeSen nasılsın bebegim özledim seni
Bende öyle biraz takilim dedim ne var ne yok :)Uyku yok kkda takılıyorum sen nasılsın gülüm neler yapiyon bakim.
Geldim gönlümün hanımefendisi
Bugun kurtları döktürdun yani :)En güzeli![]()
Ozlemiyor değilim yani sizi eskileri çok hemde bugun evle kendim başbaşa aktof bir gündü temizlik falan uyudum az simdide uyku yok balim:)Bende öyle biraz takilim dedim ne var ne yok :)
Cok cok iyiyim Allaha şükür kuzum ya.Yaa gözün aydin ozaman kuzum tabi evde es olinca farkli oluyor sevindim ama iyi olda ama merak ettirme aeada yikla ozletme bende baya özledim sohbetini yani.
Çıkartma gonlunden beni olurmu:)Geldim gönlümün hanımefendisi![]()