• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın tatlım ❤
Günaydın hanımlar 😍😘
Ohh hayat sana güzel anniş 😁 evde görümce var çıkıyorum anneme geliyorum burada da yiğenime bakıyorum hayat bana çok zor :cry:😁
Günaydon canım:KK15:
Günaydın annelerin en tatlısıı 😍😘😘
Günaydın balımmmm
Günaydın olsun herkese ☺😍
Günaydınnnn çiçeklerimmm 🌼🌼
Sorum hepinize hihihi
Ne yapiyonuz bakim:)

20190327_124356.webp Buyur balim afiyet olsun♥

Ayy kiyamam sana ya esinde demek çok yoruluyor kuzum ogretmendi demi esinde.
Yok öğretmen değil. Gece 4'te yatmıştır en erken. Öyle olunca sabah da kalkmıyor. Tamamen keyfi yorgunluktan ziyade. 🙄🙄 Biz kahvaltıyı yaptık valla keyfi bilir. Annem aramıştı sabah. Niye kocansiz yapıyorsun kahvtiyi diye sordu. Allah Allah dedim. Kalk çocukla ilgilen kahvaltıyı hazırla bir de herifin zevkini bekle. Ben çağırdım ister kalkar ister kalkmaz kimseyi nazlayamam dedim.

Yok öğretmen değil. Gece 4'te yatmıştır en erken. Öyle olunca sabah da kalkmıyor. Tamamen keyfi yorgunluktan ziyade. 🙄🙄 Biz kahvaltıyı yaptık valla keyfi bilir. Annem aramıştı sabah. Niye kocansiz yapıyorsun kahvtiyi diye sordu. Allah Allah dedim. Kalk çocukla ilgilen kahvaltıyı hazırla bir de herifin zevkini bekle. Ben çağırdım ister kalkar ister kalkmaz kimseyi nazlayamam dedim.
yaaa canim benim kiyamam sana haklisin bemce hemde çok ama nwyse adamlar yokmu su adamlar bi munzurluklari var eslik etmesi lazim yani bi haftasonu berabersiniz yani.
Aynen hak eden kazansın inşallah. Kazasız gürültüsüz geçer inşallah
aminn canim amin de yeni duydum o olayı ya.
Sağol kuzum içmii kadar oldum 🙆
♥♥

Back
X