• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimkide hoslasmaz buradan. Yeni yeni icatlar cikartirlar basima cok bakma diyor :KK70:
Aynen uyeligimi bilmez esim sayfaya bişi arastirsam bile kızıyor yani kafani bulandiriyon diye bilse uyeyim napar acep tek kaldigimdan evde genelde rahatim gunduz gece uykum olmazsa aktifim ama normal toplum da malesef bilmezler kimse demem özel hayatimi:)

Aynen uyeligimi bilmez esim sayfaya bişi arastirsam bile kızıyor yani kafani bulandiriyon diye bilse uyeyim napar acep tek kaldigimdan evde genelde rahatim gunduz gece uykum olmazsa aktifim ama normal toplum da malesef bilmezler kimse demem özel hayatimi:)
Onun icin dunyaliyim dedim :D

Biraz foto cektirelim dedim. Son halimle ne olur ne olmaz. Hatira kalir. Diye ama makyaj malzemelerimi goturmeyi dusunuyorum. Ilkinde pek bakimsizdim.
allah iyiligini versin en guzeli ole rahat etceksen tabi ama sen hazirda bakımlı olki heran hersey olur pişman olma ahaha
7 yıllık evliyim :) şimdiden sardı valla ortam :KK66:
bende 5 yillik evliyim çocuk yok şimdiden hayırlı olsun ozaman ahahah
Onun icin dunyaliyim dedim :KK70:
Benimki karışık bu konida sır vermiyom ahah

Benimki şimdilik ses etmedi çünkü haber izliyor kendine karışmim de naparsam yapim modunda :halay:
Benim esimde 2 aydir lapci oyuna oynadigindan beri rahat takılıyorum yaninda tovbe yoksa ne ben nede o alırdı bende bisi demiyom suan yok evde kuzeni çağırdı bende keyof yapiyom ahaha

bende 5 yillik evliyim çocuk yok şimdiden hayırlı olsun ozaman ahahah
Kuzum. Allah sabredenlerledir esin kac yaşında bilmiyorum. Ama sen daha kucuksun. Birak biraz vücut toparlansin psikolojik olarakda iyi ol vucuden de iyi ol hemen düşünme. Saglikli olun. Sonra Rabbim hayirli bir evlat elbette nasip eder. 35 yas ustu degilsin ki yas geciyor daha zor olsun.inan seni unutmicam unutmam da zaten. aklimdasin. Daima

:KK70: arada nefes almak iyi geliyo aman duymasınlar :p
aynen ole bilse kadon yeri belki kozmaz ama ozel konular yaziyom bilmesin daha iyi ahaha herseyde
Kuzum. Allah sabredenlerledir esin kac yaşında bilmiyorum. Ama sen daha kucuksun. Birak biraz vücut toparlansin psikolojik olarakda iyi ol vucuden de iyi ol hemen düşünme. Saglikli olun. Sonra Rabbim hayirli bir evlat elbette nasip eder. 35 yas ustu degilsin ki yas geciyor daha zor olsun.
Kuzum ruhen hazır değilim zaten busene geçsin istiyom allahim nasip ederse inşallah halen yaşadığımin psikolojisi atilmadi icimde sadece yasiyom esim 31 kuzum

aynen ole bilse kadon yeri belki kozmaz ama ozel konular yaziyom bilmesin daha iyi ahaha herseyde

Kuzum ruhen hazır değilim zaten busene geçsin istiyom allahim nasip ederse inşallah halen yaşadığımin psikolojisi atilmadi icimde sadece yasiyom esim 31 kuzum
Oda fazla buyuk degil. Yasamamisim ama inan bir okadar da anlayabiliyorum. Cok dogru karar vermissin. Ne olursa olsun. Yardimci olmak isterim. Hic cekinmeden soyleyebilirsin

Oda fazla buyuk degil. Yasamamisim ama inan bir okadar da anlayabiliyorum. Cok dogru karar vermissin. Ne olursa olsun. Yardimci olmak isterim. Hic cekinmeden soyleyebilirsin
Sagol kuzum benim allah razı olsun sonuçlar beklemekteyim dua etmen yeterli hamilesin kabul olur temiz gelirse sureci atlattikdan sonra inşallah ♥

Back
X