- 8 Kasım 2014
- 9
- 13
- 38
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #42.181
Niye sevmiyorlar ki eşlerrBenimkide hoslasmaz buradan. Yeni yeni icatlar cikartirlar basima cok bakma diyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye sevmiyorlar ki eşlerrBenimkide hoslasmaz buradan. Yeni yeni icatlar cikartirlar basima cok bakma diyor![]()
Biraz foto cektirelim dedim. Son halimle ne olur ne olmaz. Hatira kalir. Diye ama makyaj malzemelerimi goturmeyi dusunuyorum. Ilkinde pek bakimsizdim.Doğum yaklasirsa makyajli gideyim diyon yani kız dikkat aman ha:)))
7 yıllık evliyim :) şimdiden sardı valla ortamMaşallah diyim ozaman nekadarlık evlisin bende 2 yıl aktifim cok guzel arkadaslar var yani bagimlilik yani:)
Aynen uyeligimi bilmez esim sayfaya bişi arastirsam bile kızıyor yani kafani bulandiriyon diye bilse uyeyim napar acep tek kaldigimdan evde genelde rahatim gunduz gece uykum olmazsa aktifim ama normal toplum da malesef bilmezler kimse demem özel hayatimi:)Benimkide hoslasmaz buradan. Yeni yeni icatlar cikartirlar basima cok bakma diyor![]()
Ne bileyim erkek iste kafalari farkli calisiyorNiye sevmiyorlar ki eşlerr
Onun icin dunyaliyim dedimAynen uyeligimi bilmez esim sayfaya bişi arastirsam bile kızıyor yani kafani bulandiriyon diye bilse uyeyim napar acep tek kaldigimdan evde genelde rahatim gunduz gece uykum olmazsa aktifim ama normal toplum da malesef bilmezler kimse demem özel hayatimi:)

allah iyiligini versin en guzeli ole rahat etceksen tabi ama sen hazirda bakımlı olki heran hersey olur pişman olma ahahaBiraz foto cektirelim dedim. Son halimle ne olur ne olmaz. Hatira kalir. Diye ama makyaj malzemelerimi goturmeyi dusunuyorum. Ilkinde pek bakimsizdim.
bende 5 yillik evliyim çocuk yok şimdiden hayırlı olsun ozaman ahahah7 yıllık evliyim :) şimdiden sardı valla ortam![]()
Benimki karışık bu konida sır vermiyom ahahOnun icin dunyaliyim dedim![]()
Benim esimde 2 aydir lapci oyuna oynadigindan beri rahat takılıyorum yaninda tovbe yoksa ne ben nede o alırdı bende bisi demiyom suan yok evde kuzeni çağırdı bende keyof yapiyom ahahaBenimki şimdilik ses etmedi çünkü haber izliyor kendine karışmim de naparsam yapim modunda![]()
Benim esimde 2 aydir lapci oyuna oynadigindan beri rahat takılıyorum yaninda tovbe yoksa ne ben nede o alırdı bende bisi demiyom suan yok evde kuzeni çağırdı bende keyof yapiyom ahaha
Kuzum. Allah sabredenlerledir esin kac yaşında bilmiyorum. Ama sen daha kucuksun. Birak biraz vücut toparlansin psikolojik olarakda iyi ol vucuden de iyi ol hemen düşünme. Saglikli olun. Sonra Rabbim hayirli bir evlat elbette nasip eder. 35 yas ustu degilsin ki yas geciyor daha zor olsun.inan seni unutmicam unutmam da zaten. aklimdasin. Daimabende 5 yillik evliyim çocuk yok şimdiden hayırlı olsun ozaman ahahah
İyi geceler yavru@balbocuuu @adel8893melankolimm
Pembeemzik @Rumeysa___ @Reyyan__ @ME118 @kahvesevmemben @hizuran @Hannaz @minik kalp0753 @Ufukta_bebek @imzaben @mahperi hatun @2014prenseslerim2015 @ehlNapiyonuz
melankolimm @Boncukhanim @Madammor B Brunello Cicinelli @EternaaLLove @RosSsS @BeautifulAnne1906 hayırlı geceler ballarim
aynen ole bilse kadon yeri belki kozmaz ama ozel konular yaziyom bilmesin daha iyi ahaha herseydearada nefes almak iyi geliyo aman duymasınlar
![]()
Kuzum ruhen hazır değilim zaten busene geçsin istiyom allahim nasip ederse inşallah halen yaşadığımin psikolojisi atilmadi icimde sadece yasiyom esim 31 kuzumKuzum. Allah sabredenlerledir esin kac yaşında bilmiyorum. Ama sen daha kucuksun. Birak biraz vücut toparlansin psikolojik olarakda iyi ol vucuden de iyi ol hemen düşünme. Saglikli olun. Sonra Rabbim hayirli bir evlat elbette nasip eder. 35 yas ustu degilsin ki yas geciyor daha zor olsun.
Hayırlı geceler güzelim hosgeldin♥İyi geceler yavru ♥
Oda fazla buyuk degil. Yasamamisim ama inan bir okadar da anlayabiliyorum. Cok dogru karar vermissin. Ne olursa olsun. Yardimci olmak isterim. Hic cekinmeden soyleyebilirsinaynen ole bilse kadon yeri belki kozmaz ama ozel konular yaziyom bilmesin daha iyi ahaha herseyde
Kuzum ruhen hazır değilim zaten busene geçsin istiyom allahim nasip ederse inşallah halen yaşadığımin psikolojisi atilmadi icimde sadece yasiyom esim 31 kuzum
Sagol kuzum benim allah razı olsun sonuçlar beklemekteyim dua etmen yeterli hamilesin kabul olur temiz gelirse sureci atlattikdan sonra inşallah ♥Oda fazla buyuk degil. Yasamamisim ama inan bir okadar da anlayabiliyorum. Cok dogru karar vermissin. Ne olursa olsun. Yardimci olmak isterim. Hic cekinmeden soyleyebilirsin
Arada girip bakip geri kaciyorum kusum inan cok bunaltiyo benim minik benj 10 aylik olcak tam hareket zamaniNwrdesin yaw sen tiklatmoyonda beni artik amaa![]()
İyi akşamlar canım