- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #42.301
Ay yok kız veremedimEvet ben Eylül 1 de yaptım Doğumu,,,,,kızzz Doğum kilolarını verdin mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yok kız veremedimEvet ben Eylül 1 de yaptım Doğumu,,,,,kızzz Doğum kilolarını verdin mi
Sen verdin mi balumEvet ben Eylül 1 de yaptım Doğumu,,,,,kızzz Doğum kilolarını verdin mi
Yaaaaaa ne kadar zayıfmışsın Doğumdan önce emziriyor musun boyun kaç 65 de çok kilosu değil ama 42 ye göreeeeeAy yok kız veremedim42 hamileydim şimdi 65 kiloyum gidiş iyi değil
![]()
Ben 60 ile hamile kaldım 82.5 la Doğuma girdim sonrasında Doğumdan 3 ay sonra 74 kiloydum 3.5 ay diyet yaptım şimdi 60 kiloyum tekrar ama 5 kilo daha vericemS
Sen verdin mi balum![]()
Akşama yemek hazırlığı yapiyom siz kızlar@ME118
-Adel-
balbocuuu
Eva
@imzaben
T Tatlianne20
@-Mihrimah
@hizuran
@minik meleklerim
@ebiharihem
Napiyonuz kızlar ♥
bi disari gitim geldim kizla öldüm ya yorgunluktan off anamm@ME118
-Adel-
balbocuuu
Eva
@imzaben
T Tatlianne20
@-Mihrimah
@hizuran
@minik meleklerim
@ebiharihem
Napiyonuz kızlar ♥
Sen doğum yaptin 65 bense şimdiden 64 oldum gebelikte düşünemiyorumAy yok kız veremedim42 hamileydim şimdi 65 kiloyum gidiş iyi değil
![]()
1.68 boy ama kıyafetlerin olmuyor kuzum 2. Gebelikte 90 olmam insallah sen kaç kilosun cannmYaaaaaa ne kadar zayıfmışsın Doğumdan önce emziriyor musun boyun kaç 65 de çok kilosu değil ama 42 ye göreeeee![]()
Oh maşallah ne diyeti yapıyorsun canımBen 60 ile hamile kaldım 82.5 la Doğuma girdim sonrasında Doğumdan 3 ay sonra 74 kiloydum 3.5 ay diyet yaptım şimdi 60 kiloyum tekrar ama 5 kilo daha vericem
@ME118
-Adel-
balbocuuu
Eva
@imzaben
T Tatlianne20
@-Mihrimah
@hizuran
@minik meleklerim
@ebiharihem
Napiyonuz kızlar ♥
İnşallah bulantisiz geçer kuzum yoksa bir deri bir kemik kalıyor inşanSen doğum yaptin 65 bense şimdiden 64 oldum gebelikte düşünemiyorum![]()
Inşallah öyle geçer hele bi gelsin bebiş eşim beni el üstünde tutarİnşallah bulantisiz geçer kuzum yoksa bir deri bir kemik kalıyor inşanaman verirsin sonra insallah yediklerini sana değil benise yarar
![]()
Valla hi canım ekmek yemiyorum çok bi tatlıyla aram yok zaten ama ekmeksizlik beni mahvediyo onun dışında fırsat bulursam hava güzel olursa yürüyüş yapıyorumOh maşallah ne diyeti yapıyorsun canım![]()
kolay gelsin kuzum bnde yemeğim hazır oturuyorum herif gelene kadar bir sürü çamaşır var katlanacak bideAkşama yemek hazırlığı yapiyom siz kızlar![]()
Hımmmmm kız boyun da kısa değilmiş ki tamam 65 fazla olabilir ama 55 iyi olur ,,, 42 de çok zayıf yaa1.68 boy ama kıyafetlerin olmuyor kuzum 2. Gebelikte 90 olmam insallah sen kaç kilosun cannm
He sanada kolay gelsin canım yapta bitirkolay gelsin kuzum bnde yemeğim hazır oturuyorum herif gelene kadar bir sürü çamaşır var katlanacak bide![]()
Emziriyor musun bu aradaİnşallah bulantisiz geçer kuzum yoksa bir deri bir kemik kalıyor inşanaman verirsin sonra insallah yediklerini sana değil benise yarar
![]()
Gezmeci senibi disari gitim geldim kizla öldüm ya yorgunluktan off anamm![]()
Çok güzel bu şekilde kilo vermen bn de deneyim bir ara diyet yaptım sonra dayanamadımValla hi canım ekmek yemiyorum çok bi tatlıyla aram yok zaten ama ekmeksizlik beni mahvediyo onun dışında fırsat bulursam hava güzel olursa yürüyüş yapıyorum