- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #42.401
Ayn. Öyle canım iyi bari bugün yirttinArada yapıyor sağolsunvalla hergün yemek düşünmekten bi hal oldum ya bazen ne yapacağını sasırıyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayn. Öyle canım iyi bari bugün yirttinArada yapıyor sağolsunvalla hergün yemek düşünmekten bi hal oldum ya bazen ne yapacağını sasırıyorum
![]()
Kuzum bişey mi var yoksa ay insallahoo saka biana oda zor yani balikda kolay değil ama neguzel yemek hazir ahah ben dusunme asamalari :))
Sagol kuzum♥
Bu ara aseren karilar gibi hersey ister oldu ama demiyom adamada :))
Oy maşallah iki güne imekler o kuzum ozaman insallahevet bayadir emege dönüyodu ama gitmiyodu simdi biraz sürünmeyle karisik gidiyo![]()
ay hadi hayirlisi bakalim seninki emekliyodu dmiOy maşallah iki güne imekler o kuzum ozaman insallah♥♥♥♥
Evet kuzum bnimki emekliyoray hadi hayirlisi bakalim seninki emekliyodu dmi![]()
ben kendime coktan sardim 6ti piset evde aksam hazirlar yalniz sararim kuzum. :))Komşuyla yapmışken sizin evede yapsaydınız keşke aradan çıkardı oda hem![]()
bilemiyom ki ama dogumdan beri istahliim kuzu asiri yiyomKuzu gıı bişeymi var yoksamm![]()
Bende oyuzden yanasmiyom :)Bugün alışverişe gideceğiz ayaklarım geri geri gidiyor herşey çok pahalı![]()
Bende şimdi pişirdim yedik kurtuldum çok şükür. Eşim yok ama 2 kardeş anne baba derdim var akşama kadar çalıştıkları için 2 çocuklu 2 kocalı gibi oluyorumben kendime coktan sardim 6ti piset evde aksam hazirlar yalniz sararim kuzum. :))
bilemiyom ki ama dogumdan beri istahliim kuzu asiri yiyom
Bende oyuzden yanasmiyom :)

Bekarsin demi senBende şimdi pişirdim yedik kurtuldum çok şükür. Eşim yok ama 2 kardeş anne baba derdim var akşama kadar çalıştıkları için 2 çocuklu 2 kocalı gibi oluyorum![]()
Evet bekarım neredeyse evleniyordum ayrıldıkBekarsin demi sen
Herseyin hayirlisi olmadiysada var dir bisi sukur halimize canm yas kac.Evet bekarım neredeyse evleniyordum ayrıldık
Hayırlısı böyleydi zaten çünkü birden kafayı yedi psikopata bağladı tehditler paranoyalar başladı nikah tarihini erkene aldı ben zor kurtardım kendimi ondan nişanı attım ortadan kayboldum hala ulaşmaya çalışıyor. 21 yaşındayım benHerseyin hayirlisi olmadiysada var dir bisi sukur halimize canm yas kac.
bende oturuyom adami bekliyor belki gecikcek yemek yapildi kkda takilmaca :) cocuk varmı balimmHerifi bekliyom evde canım ne yapayımsen ne yapıyon askummmm
![]()
Ayy allahim korumus erken farkina varip rabbim kurtardi sizi iyiki evlenmemissin yasinda genc zaten insallah ulasamazda bende 22 yasindayim. Girmedim dahaHayırlısı böyleydi zaten çünkü birden kafayı yedi psikopata bağladı tehditler paranoyalar başladı nikah tarihini erkene aldı ben zor kurtardım kendimi ondan nişanı attım ortadan kayboldum hala ulaşmaya çalışıyor. 21 yaşındayım ben
2 tane prensesim var teyzesibende oturuyom adami bekliyor belki gecikcek yemek yapildi kkda takilmaca :) cocuk varmı balimm
Ayy allahim korumus erken farkina varip rabbim kurtardi sizi iyiki evlenmemissin yasinda genc zaten insallah ulasamazda bende 22 yasindayim. Girmedim daha
Pekte erken değil aslında 2 yıl sonra farkına vardım kaç defa nikâhı reddettim neler neler en son kaçtım işte. Yakınmış yaşımız senin çocuk falan var mı :)bende oturuyom adami bekliyor belki gecikcek yemek yapildi kkda takilmaca :) cocuk varmı balimm
Ayy allahim korumus erken farkina varip rabbim kurtardi sizi iyiki evlenmemissin yasinda genc zaten insallah ulasamazda bende 22 yasindayim. Girmedim daha
masallah o perenseslere allah bagislasin op onlari ♥♥2 tane prensesim var teyzesi![]()
Iyi ya kurtulmussun sen dikkat et yine neler görüyoruz zaten ben 5yil evli çocuk yok 3dusuk oldu 6ay öncede bir kayip verdim 1ay yasadi kuvezde.Pekte erken değil aslında 2 yıl sonra farkına vardım kaç defa nikâhı reddettim neler neler en son kaçtım işte. Yakınmış yaşımız senin çocuk falan var mı :)