- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #42.881
Oh oh güzeller güzeli kaç aylıkKızı uyuttum ancak gelebildim yaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh oh güzeller güzeli kaç aylıkKızı uyuttum ancak gelebildim yaaaaa
Merakla seni okuyorum acaba ne zaman karşılaşacaksınValla erkeklerin yerinde olsam isyan çıkarırım adamlara demedikleri laf kalmıyor antiyaşçılar![]()
7 aylık cadı mı cadıOh oh güzeller güzeli kaç aylık
Valla erkeklerin yerinde olsam isyan çıkarırım adamlara demedikleri laf kalmıyor antiyaşçılar![]()
Merakla seni okuyorum acaba ne zaman karşılaşacaksın![]()
7 aylık cadı mı cadı![]()
Hahhhhhhhh neyse canım düğününe çağırırsın o zaman yakınız zatenHiç sorma ya karşılaşana kadar fıtık olacaz kk olarak
Ayy yerim onu ben maşallah maşallah allahım sahibine bağışlasın![]()
O zaman tam gaz adamı aramaya devamDoğru söylüyon kadınlar erkeklerin olmasını istedikleri gibi laf çıkarıyorlar ama ne derlerse desinler erkekler aynı değişmez
![]()

Adamı yakalarsam hepinizi çağıracamHahhhhhhhh neyse canım düğününe çağırırsın o zaman yakınız zaten
Sağol canım rabbim tüm yavrularımızı korusun![]()
Aynen aynen sen dediğimi yap sosyal medyadan bak emin ol ilişkisi olmadığına sonra ekle gerisini o getirir zatenO zaman tam gaz adamı aramaya devam![]()
Amin amin inşallahAdamı yakalarsam hepinizi çağıracam
Amin amin kuzum benim![]()
Eşek değil ya daha napayım operasyonu başarıyorum cumartesi günü adım adım paylaşacağım sizinleAynen aynen sen dediğimi yap sosyal medyadan bak emin ol ilişkisi olmadığına sonra ekle gerisini o getirir zaten![]()
Ya şu yazdıklarımı okusa ne düşünürdü çok merak ediyorumAmin amin inşallahgeliriz hepbirlikte kadınlar kulübü olarak
![]()
KesinlikleEşek değil ya daha napayım operasyonu başarıyorum cumartesi günü adım adım paylaşacağım sizinle![]()
Bunlar çok güzel anılar olarak kalır ben anlatıyorum işte konuştuklarımızı bakışmalarımızı falan gülüyoruzYa şu yazdıklarımı okusa ne düşünürdü çok merak ediyorum![]()
Bide yani ben onun yanında fıstık kalıyorum bi zahmet tavlasınKesinliklezaten önce istemiş numaranı şimdi senin faceden yada instagramdan eklediğini görse koşa koşa gelir
![]()
Yaa dimi çok tatlı valla ama ciddiyete girmeden anlatmam sonra cepte falan görürBunlar çok güzel anılar olarak kalır ben anlatıyorum işte konuştuklarımızı bakışmalarımızı falan gülüyoruz ❤

Tavlamış zatenBide yani ben onun yanında fıstık kalıyorum bi zahmet tavlasınbi yandan da evin içine çamaşır seriyorum allahım bu nasıl hava
Kizzz adam kim kim kimi kovalıyor yoktum bir iki gün neler olmuş nelerrr![]()
Hiç sorma baksana kaptırdım gidiyorumTavlamış zatenaynen yaa hava bi açık bi kapalı sizin orda yağmur mu yağıyor
![]()