- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #42.901
Hahahah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahah
Hemen bakayım
Şükür bugün yağmadı buraya kaç gündür uçuyor burasıHiç sorma baksana kaptırdım gidiyorum
Yağmur baya yağdı şimdi 1 saattir durdu geri yağacak ama hava çok kapalı
Kız benim bir huyum var önceki 2 sevgilim evli çıkmıştı duyduğum an soğudum engelledim aklıma bile gelmediler. Eliyse yada sevgilisi varsa eğer çabuk unuturum ben ama yokmuş gibi geliyiii bilmiyorumŞükür bugün yağmadı buraya kaç gündür uçuyor burası
Hayırlısı olsun sen ilişkisi varmı yokmu öğrenmeden çokta kaptırma![]()
Yuuhh kız nasıl erkekler bunlar yaa nasıl insanlar hayır sadece karısına değil kandırdığı kızlara da acıyorum ben şerefsizlerKız benim bir huyum var önceki 2 sevgilim evli çıkmıştı duyduğum an soğudum engelledim aklıma bile gelmediler. Eliyse yada sevgilisi varsa eğer çabuk unuturum ben ama yokmuş gibi geliyiii bilmiyorum![]()
Hayatım adamlar adiliğin kitabını yazmış ki bir tanesi benim 2 yıllık arkadaşımdı düşün hiç farketmedim bile sevgili olduk sonra rastgele facebook ta çıktı karşıma adam evli ikiz oğlu var. Kimseye güven olmuyor bu devirde şaşırmıyorum ben artık erkeklereYuuhh kız nasıl erkekler bunlar yaa nasıl insanlar hayır sadece karısına değil kandırdığı kızlara da acıyorum ben şerefsizler
İyi bari çabuk soğuyorsan ben atlatamam kolay kolay takıntılıyım![]()
OhaaaHayatım adamlar adiliğin kitabını yazmış ki bir tanesi benim 2 yıllık arkadaşımdı düşün hiç farketmedim bile sevgili olduk sonra rastgele facebook ta çıktı karşıma adam evli ikiz oğlu var. Kimseye güven olmuyor bu devirde şaşırmıyorum ben artık erkeklere

Hayatım adam evde ailem telefonla uğraşmayı pek sevmiyor demişti bunlar bide namazlı niyazlı insanlardı akşam konuşmuyorduk gündüz de istediğimiz gibi yazışıyorduk sosyal medya hesabında da ekliydim annemle tanıştı kardeşlerimle tanıştı ne bilim aklıma gelmedi hiç benim. Bi gün rastgele hesabında gezerken kapalı bir kadın hoşuma gitti profiline girdim karısıymış bide bi güzel kadın anlatamamOhaaakız iki sene arkadaşsınız nasıl anlamadın evli olduğunuuuuuuu
![]()
Yyuuhh yaa şerefsiz bana da çocuğun biri samimi davranırdı ilgi gösterirdi bi gün fotonun önünden geçerken vitrinde düğün fotosunu görmüştüm miğdem kalkmıştı kendimi çok kmtü hissetmiştimHayatım adam evde ailem telefonla uğraşmayı pek sevmiyor demişti bunlar bide namazlı niyazlı insanlardı akşam konuşmuyorduk gündüz de istediğimiz gibi yazışıyorduk sosyal medya hesabında da ekliydim annemle tanıştı kardeşlerimle tanıştı ne bilim aklıma gelmedi hiç benim. Bi gün rastgele hesabında gezerken kapalı bir kadın hoşuma gitti profiline girdim karısıymış bide bi güzel kadın anlatamam

Çok şerefsizler ya hanımlarına yazık valla aradım dedim sen evli misin kekeledi güle güle dedim yani küfür etmeye bile değmiyorlarYyuuhh yaa şerefsiz bana da çocuğun biri samimi davranırdı ilgi gösterirdi bi gün fotonun önünden geçerken vitrinde düğün fotosunu görmüştüm miğdem kalkmıştı kendimi çok kmtü hissetmiştim![]()
Harbiden anlamıyorum bende bunları dertleri ne belalarını arıyorlar resmenÇok şerefsizler ya hanımlarına yazık valla aradım dedim sen evli misin kekeledi güle güle dedim yani küfür etmeye bile değmiyorlar

Canım sende katıl bize kahve sevmiyosan çay verekGüzellerrrr nerdesinizzzz![]()
Allahım beni artık iyilerle karşılaştırsın valla erkeklerden soğumama azıcık kaldı onuda kaybedersem evlenmeyecem benHarbiden anlamıyorum bende bunları dertleri ne belalarını arıyorlar resmen![]()
İnşallah evli değildir ve düzgün bir ilişkiniz olur veee düğününde oynarızAllahım beni artık iyilerle karşılaştırsın valla erkeklerden soğumama azıcık kaldı onuda kaybedersem evlenmeyecem ben![]()

Alırım bir çayyy o zamannCanım sende katıl bize kahve sevmiyosan çay verekgel demleyek
Yakın sayılırık atla gel ben yoldan karşılarım seniAlırım bir çayyy o zamann![]()
Evet yaa çok amin çok aminİnşallah evli değildir ve düzgün bir ilişkiniz olur veee düğününde oynarız![]()

Kızz ceyhanmı yakınnnYakın sayılırık atla gel ben yoldan karşılarım seni(ohaa gök gğrlemeye başladı yağmur yağıcaakkk
)