• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımda yokta gözüme kestirdiğim potansiyel bir eş var 4 yıl önce tanıdığım biriydi karşı karşıya geldik ilk defa geçenlerde şimdi o bizim markete geliyor beni bulamıyor ben gidiyorum o gelmiyor numaralar yok adamı bulmaya çalışıyorum özetle 😂

samanlıkta iğne arıyorsun markete gelince kredi kartından çektirirse hemenm fişe isime felan bak :D

Ödediğim bedeller ağır oldu ama iyileşiyorum bende kuzum sizinle sohbet etmek yeniden birinin beni heyecanlandırması çok iyi geliyor :KK36:
İyi ne güzel ☺️
Yeniden kalbinin atması çok güzel inşallah karşılıksız olmaz, ki bence değil ya da eşimle benim ilk tanıştığımız hallerimize benzettiğim için öyle geldi belki de ama bilmiyorum karşılıksız değil gibi inşallah 🙏🙏

Ay maşallah size de aşk meyvenize de maşallah maşallah :KK36::KK200:
teşekkür ederimm sama da masallah canım😊 insan yaşı geçtikçe anlıyor. benım yaşım da geç sayılmaz ama mesela sımdı 18li yaslarımı yenıden yaşamak ısterdım zaman geçtikce deger bılıyoruz. ve bır cok seyı degıstırırdım ve kımse ıcın üzülmezdim bunu untma senden önemli kimse yok kuzu💘💘

samanlıkta iğne arıyorsun markete gelince kredi kartından çektirirse hemenm fişe isime felan bak :KK70:
Ya ben bunu nasıl akıl edemedim!!!! Dün gittiğimde bir önceki gün gelmiş 494 tl karttan çekmiş yüklü olduğu için kabak gibi çıkardı soyadını öğrenirdim allahım aklıma gelmediiii. Kız sen ne zekisin valla harikasın gidim bi ara da altüst edim orayı inşallah bulurum:rolleyes:

İyi ne güzel ☺
Yeniden kalbinin atması çok güzel inşallah karşılıksız olmaz, ki bence değil ya da eşimle benim ilk tanıştığımız hallerimize benzettiğim için öyle geldi belki de ama bilmiyorum karşılıksız değil gibi inşallah 🙏🙏
İnşallah balım benim göreceğiz bakalım da kart fişine bakmak benim nasıl aklıma gelmedi ya kafayı yiyorum şuan🤣

Ya ben bunu nasıl akıl edemedim!!!! Dün gittiğimde bir önceki gün gelmiş 494 tl karttan çekmiş yüklü olduğu için kabak gibi çıkardı soyadını öğrenirdim allahım aklıma gelmediiii. Kız sen ne zekisin valla harikasın gidim bi ara da altüst edim orayı inşallah bulurum:rolleyes:

hemde isim soyisimde yazar silipteee oooo bulduk adamımızıııı :KK49::KK49:

teşekkür ederimm sama da masallah canım😊 insan yaşı geçtikçe anlıyor. benım yaşım da geç sayılmaz ama mesela sımdı 18li yaslarımı yenıden yaşamak ısterdım zaman geçtikce deger bılıyoruz. ve bır cok seyı degıstırırdım ve kımse ıcın üzülmezdim bunu untma senden önemli kimse yok kuzu💘💘
Çok teşekkür ederim sende genç annelerdensin. Ya ben çok sevdim evlilik boyutuna geldi nişan falan yapıldı nikah kıyılacak adam psikopat çıktı. Ondan kurtulmaya çalıştım birsürü olay yaşadım derken şimdi toparlanıyorum yeni yeni. Dediğin doğru kendimizden önemli kimse yok :KK200:

hemde isim soyisimde yazar silipteee oooo bulduk adamımızıııı :KK49::KK49:
İyi ne güzel ☺
Kızlar siz bir harikasınız ya gerçekten seviyorum sizi yarın başlatıyorum operasyonu 😍😍

Çok teşekkür ederim sende genç annelerdensin. Ya ben çok sevdim evlilik boyutuna geldi nişan falan yapıldı nikah kıyılacak adam psikopat çıktı. Ondan kurtulmaya çalıştım birsürü olay yaşadım derken şimdi toparlanıyorum yeni yeni. Dediğin doğru kendimizden önemli kimse yok :KK200:
Ay Allah kurtarmış bu da sana kötü ama bir tecrübe olmuş. Hayırlı bırı cıkar elbet karsına evlenırsın beben olur nasıl gecer anlamazsın. 😙😂

kız markete gidiyon detarjan al havu kağıt tuvalet kağıdı al 2 de yiycek al 300 tl tutuyor :KK43: :U(
Aynen işte eskiden 50 60tlye gıda alırdık e hadi bi 100 tl de deterjan şu bu tutsun max 200 öderdik hepsine şimdiiii ohoooo kartı markette bırakacaz nerdeyse

Back
X