- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #43.461
Kızlar yaa, sizde bas belası komşular var mı??
oooo olmazmı tam bir cinslerr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yaa, sizde bas belası komşular var mı??

Canım kankimsinhehehegeçende yardım etmiştim 2 dir sana destek oluyorum he he
yardımcı ahçı
![]()
Sizdekiler nasil canim.oooo olmazmı tam bir cinslerr![]()

Maalesef var geçen camları sildim kadın yukardan sofra bezi çirp cama bi bakiyim temiz oldumu diye domates kabuğu ip falan yapışmışKızlar yaa, sizde bas belası komşular var mı??
Canım kankimsiniyiki varsın kız sen
♥
bu sevgi dolu kalpcikler sana
![]()
Yukaridan birsey cirpanlara tam uyuz oluyorum.Maalesef var geçen camları sildim kadın yukardan sofra bezi çirp cama bi bakiyim temiz oldumu diye domates kabuğu ip falan yapışmışsonra napiyon diye bağırdı napiyim dedim yeni sildigim cami hep domates yapmışsın onu temizliyorum dedim
![]()
Cok sukur bizim üstümüzde biri yokSizdekiler nasil canim.![]()
Maalesef var geçen camları sildim kadın yukardan sofra bezi çirp cama bi bakiyim temiz oldumu diye domates kabuğu ip falan yapışmışsonra napiyon diye bağırdı napiyim dedim yeni sildigim cami hep domates yapmışsın onu temizliyorum dedim
![]()
Evet kuzum çok seviyorum seni nasıl hisettiririm diye şey yapıyorumemoji yağmuru olduk![]()
Bende alt katimdakinden şikayetçiyim, delirtecek beni. Normalde üsttekinin sesi rahatsız eder ama bizde tersi.köpeğim var sesiz sakin ama ben bunun zırıltısını çekemem demiş. sürekli bişeyler. alt katımda oturuyor
bi tepinecem görcek gününü![]()

Canım 7 ay öncesine kadar çalışıyordum bıraktım işi evdeyim mağazada satış danışmanıydım evet olişim yetiyor şimdilik fırlamam o benimöyle canım ne iş yapıyorsun :) hem bide senin oğluşun vardünya tatlısı
Evet kuzum çok seviyorum seni nasıl hisettiririm diye şey yapıyorum♥
♥
Ne yaptın gelmiş miMarkete geçiyoruz kız bendeki bu şansla gelmiş gitmiştir kesin![]()
Canım 7 ay öncesine kadar çalışıyordum bıraktım işi evdeyim mağazada satış danışmanıydım evet olişim yetiyor şimdilik fırlamam o benim ❤![]()
10 aylık falan chihuahua ve terrier kırması erkekaynen öyle canım kaç aylık cinsi ne![]()
Bende alt katimdakinden şikayetçiyim, delirtecek beni. Normalde üsttekinin sesi rahatsız eder ama bizde tersi.gecenin 1 inde 2 sinde kavga ediyorlar. Çocukları zaten 7/24 ağlıyor ama o nasıl ağlamak. Sanırsın kolunu kesmişler. Çocuğu dövüyorlar, kârı koca kavga ediyor. Kavgaları yola kadar taşıyor
müzik sesi hiç susmuyo zaten.
Tam bebeğimi uyutuyorum, bağırıyorlar uyanıyor. Gece sınır krizleri gecirtiyorlar. Bisey de demiyorum. Sabredeyim. Yoksa saçını başını yolacam diyorum ama nereye kadarben uyarsam ters tepecek, sonra eşimle koçası kavga edecekler diye korkuyorum.
![]()
Ya az önce faturamı yatırmaya gittim dönüşte marketin önüne bi baktım arkası dönük bir adam var dedim gelmiş koş koş sonra yüzünü döndü başkasıymışNe yaptın gelmiş mi![]()
bekliyorum haalaaaaooo10 aylık falan chihuahua ve terrier kırması erkek ❤