• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Screenshot_20190404-202206.webp

Bir zamanlar vardı pko ama yaklaşık bir senedir bitti şuan temiz adetim düzenli zaten pko engel değil gebeliğe sakın onu düşünüp stres yapma dr bana öyle dedi pko wngel değil senin stresin daha büyük engel diye o yüzden stres de yapmıyorum artık saldım çayıra mevlam kayıra diyorum 🙄 eşimde de bi sorun yok bende de kısmet değilmiş olmadı halaa
Kuzum engel değil diyorsun ama belkide engeldir çünkü gebelik sıkıntısı yaşayan çok fazla insan var zaten pko kazıtmadığın sürece geçmiyor doktor bana ömür boyu çekeceksin dedi

Bir zamanlar vardı pko ama yaklaşık bir senedir bitti şuan temiz adetim düzenli zaten pko engel değil gebeliğe sakın onu düşünüp stres yapma dr bana öyle dedi pko wngel değil senin stresin daha büyük engel diye o yüzden stres de yapmıyorum artık saldım çayıra mevlam kayıra diyorum 🙄 eşimde de bi sorun yok bende de kısmet değilmiş olmadı halaa
Bugün şiddetli sol kol ve kalp ağrısıyla fırladım öyle bir ağrı girdi ki sonradan kalp krizi geçiriyorum sandım çarpıntı da vardı baya bi kıpırdamadan durdum beynim de zonkluyor uyandığımdan beri bugün bi tuhafım

Bugün şiddetli sol kol ve kalp ağrısıyla fırladım öyle bir ağrı girdi ki sonradan kalp krizi geçiriyorum sandım çarpıntı da vardı baya bi kıpırdamadan durdum beynim de zonkluyor uyandığımdan beri bugün bi tuhafım
Geçmiş olsun kuzum nasıl oldun acile gittin mi

Dikkat et Allah korusun kötü bişey olmasın keşke bir acile gitseydin
Bebeğim doktora gidiyorumbu şikayetlerle ritim holter taktılar tansiyon holter taktılar bir ton test yaptılar inanamıyorlar hipertansiyon olduğuna bana ilaç vermiyorlar tekrar test yapacaz diyorlar şehir hastanesine çukurova hastanesine seyhan hastanesine güney adana özel hastanesine gittim hepsi tekrar test istedi yaşım küçük diye. Doktor bişe yapmıyor ki elimde bi tek dil altı var inandıramıyorum doktorları gidecem yine kale almıcaklar beni

Back
X