• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor bide bugün çoğul gebelikte olabilir dedi nasıl heyecanlandıysam adama deme dedim 😁😁😁😁 ben anama bırakıp kaçacam öyle gerçek üstü hayallerim var 😁😁
Allah'ım çok güzel ya çok güzel 😁♥️😍😍😍😍😍 ayh he vallaha ver annen baksın zaten bakmasa bile şöyle yap böyle yap diye emir veriyorlar ver baksın :D :D :D ,😂😂😂😂😂

Allah'ım çok güzel ya çok güzel 😁😍😍😍😍😍 ayh he vallaha ver annen baksın zaten bakmasa bile şöyle yap böyle yap diye emir veriyorlar ver baksın :KK70::KK70::KK70: ,😂😂😂😂😂
Vallahi öyle kız 😁😁😁 yiğenimi yatırıyoruz iki zırlasın diyorki siz bakmıyorsunuz verin diyor kendinde olunca uyumamak için direniyor oluyor 😁😁😁😁

Vallahi öyle kız 😁😁😁 yiğenimi yatırıyoruz iki zırlasın diyorki siz bakmıyorsunuz verin diyor kendinde olunca uyumamak için direniyor oluyor 😁😁😁😁
Hahaha haykirdjm 😂 öyle derler ya aynı bnim babannemi kv dedin :D onlar da öyle nekadar aksi hiç durmuyo agliyo diyolar kycaklarinda durmayinca :D :D Allah hayırlı ömür versin annelerimize evlatlar yigeblere tüm canlilara 🙏😍😂♥️

Ay ne güzel bizim burda da kaysı festivali oluyo yorucu ama eğlenceli oluyo rabbim bereket versin toprağa insallah 🙏
Aynen canım şuan ayaklarımı hissetmiyorum zaten. Minnoşu da ayağımda uyuttum yatağına kaldıracak dermanım kalmadı😭

Hahaha haykirdjm 😂 öyle derler ya aynı bnim babannemi kv dedin :KK70: onlar da öyle nekadar aksi hiç durmuyo agliyo diyolar kycaklarinda durmayinca :KK70::KK70: Allah hayırlı ömür versin annelerimize evlatlar yigeblere tüm canlilara 🙏😍😂
Amin canım ya onlar olmayınca hayatın tadıda olmuyor 🤗🤗🤗🤗

Back
X