- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #43.921
Inşallah canimDogru söylüyorsun. Eğer kotulesirsem hemen gidicem. Ama bir değişme olmazsa veya azalırsa cuma günü sınav sonrası gidicem inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canimDogru söylüyorsun. Eğer kotulesirsem hemen gidicem. Ama bir değişme olmazsa veya azalırsa cuma günü sınav sonrası gidicem inşallah
Iyi geceler :)iyi geceler kizlarrrr![]()
naber canm nasilsinIyi geceler :)
Iyim sen nasılsın canımnaber canm nasilsin
bende bitiklerdeyim benim minik hala uyumadi baba uyudu abi uyuduIyim sen nasılsın canım![]()
Gündüz uykusunu aliyomu böyle uyumadıbende bitiklerdeyim benim minik hala uyumadi baba uyudu abi uyuduikimiz ayaktayiz memelerde can kalmadi... Kendime wakit ayirmak istiyorum oyle iste kuzum
Bizim bebek uyumamak icin dogmus.Uykuya tepki kuş uykusu gunduzde boyle gecede kuzum yoruluyorum hatta tukeniyorum.Ama sagligi yerinde olsun deyip sukrediyorum ne yapayimGündüz uykusunu aliyomu böyle uyumadı
Ama öyle de olmaz ki. Vücut direnci düşer ikinizin. Elbette canı sagolsn da.Bizim bebek uyumamak icin dogmus.Uykuya tepki kuş uykusu gunduzde boyle gecede kuzum yoruluyorum hatta tukeniyorum.Ama sagligi yerinde olsun deyip sukrediyorum ne yapayim
hayatindan gayet memnun beyfendimiz gulucukler atiyo uyanikken uyutmaya calisiyorum uyumuyo kaldirip odaya gecicegimi anliyo nasil sewiniyo sık uyuyo az uyuyo uzun uyusa bende dinlencem doktor gayet iyi gelisimi kilosu dedi canim o yuzden yoksa aksi olsa bende cok kafama takar aglarim bile cok coktum psikoloji olarakAma öyle de olmaz ki. Vücut direnci düşer ikinizin. Elbette canı sagolsn da.
Masallah o zaman minik yaramaza da ama azıcık annesini düşünhayatindan gayet memnun beyfendimiz gulucukler atiyo uyanikken uyutmaya calisiyorum uyumuyo kaldirip odaya gecicegimi anliyo nasil sewiniyo sık uyuyo az uyuyo uzun uyusa bende dinlencem doktor gayet iyi gelisimi kilosu dedi canim o yuzden yoksa aksi olsa bende cok kafama takar aglarim bile cok coktum psikoloji olarak
Hemeroid mi var canım?Kan geliyor ıkınırsam, hiç bir şey yapmazsam da mutlaka su falan geliyorzaten her zaman kabizim, bu yüzden oldu galiba
bu da yırtık demek, ama büyük mu küçük mu dikilmesi gerekiyor mu bilmiyorum
çok moralim bozuk
Hayırlı akşamlar kuzucum. Nasılsın@balbocuuu-Adel- @melankolimm @Pembeemzik @Rumeysa__ @Reyyan__ @ME118 @kahvesevmemben @hizuran @Hannaz @minik kalp0753 @Ufukta_bebek @imzaben @mahperi hatun @2014prenseslerim2015 @ebiharihem @balbocuuu @Tulparr @Brunello Cicinelli @EternaaLLove @RosSsS @BeautifulAnne1906 @Memleketsevdalisi
Umutlu Anne Bekleyiste @KutsalI @Finr hayırlı aksamalar ballar
hic dusunmez dogdu dogasi cektirmeyi sewiyo yaramazz kuzummmMasallah o zaman minik yaramaza da ama azıcık annesini düşün![]()
Iyi geceler caniyi geceler kızlar
Inşallah düzelir. Ne kadarlık minikhic dusunmez dogdu dogasi cektirmeyi sewiyo yaramazz kuzummm![]()
Nasılsın kuzumIyi geceler can
Iyim sen nasılsın canım benimNasılsın kuzum
bu ayin 9 unda 10 olcak teyzesiInşallah düzelir. Ne kadarlık minik
Yerim onu öp benim için annesibu ayin 9 unda 10 olcak teyzesi![]()