• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende bitiklerdeyim benim minik hala uyumadi baba uyudu abi uyudu :KK43: ikimiz ayaktayiz memelerde can kalmadi... Kendime wakit ayirmak istiyorum oyle iste kuzum
Gündüz uykusunu aliyomu böyle uyumadı

Bizim bebek uyumamak icin dogmus.Uykuya tepki kuş uykusu gunduzde boyle gecede kuzum yoruluyorum hatta tukeniyorum.Ama sagligi yerinde olsun deyip sukrediyorum ne yapayim
Ama öyle de olmaz ki. Vücut direnci düşer ikinizin. Elbette canı sagolsn da.

Ama öyle de olmaz ki. Vücut direnci düşer ikinizin. Elbette canı sagolsn da.
hayatindan gayet memnun beyfendimiz gulucukler atiyo uyanikken uyutmaya calisiyorum uyumuyo kaldirip odaya gecicegimi anliyo nasil sewiniyo sık uyuyo az uyuyo uzun uyusa bende dinlencem doktor gayet iyi gelisimi kilosu dedi canim o yuzden yoksa aksi olsa bende cok kafama takar aglarim bile cok coktum psikoloji olarak

hayatindan gayet memnun beyfendimiz gulucukler atiyo uyanikken uyutmaya calisiyorum uyumuyo kaldirip odaya gecicegimi anliyo nasil sewiniyo sık uyuyo az uyuyo uzun uyusa bende dinlencem doktor gayet iyi gelisimi kilosu dedi canim o yuzden yoksa aksi olsa bende cok kafama takar aglarim bile cok coktum psikoloji olarak
Masallah o zaman minik yaramaza da ama azıcık annesini düşün 🤗😍

Back
X