- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #44.001
İyi kuzum pazara geldimnbr cnm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi kuzum pazara geldimnbr cnm![]()
Sağol kuzum eve geldim şimdi bayılıyorum ne kalabalıktı pazar ayKolay gelsin canım![]()
Dinlen canım bol. BolSağol kuzum eve geldim şimdi bayılıyorum ne kalabalıktı pazar ay![]()
Uzandım valla canım annemdeyim yemek bekliyorumDinlen canım bol. Bol![]()
Ohhhhh mis gibi gelsin ayağına yemeklerUzandım valla canım annemdeyim yemek bekliyorum
Prensesler napıyor
Ellerine sağlık canım benim çok güzel görünüyorKızlar büyük kızımın pastasını yapana kadar küçük cadı uyandı zaten yaaaaaa
Allah yardımcın olsun kuzumOhhhhh mis gibi gelsin ayağına yemekler
Prensesler de kuduruyor napsınlar![]()
Yaaa hiç sorma örğmceğe katıyorum 2 gündür öğrenmiş gidip televizyonun fişini çekmeye çalışıyor giderken de bize bakıyor acaba görüyormuyuz yaptığını diyeAllah yardımcın olsun kuzumseneye küçük hanım yürümeye başlayınca gör asıl kudurmayı
![]()
Hahahahha fena bu kızYaaa hiç sorma örğmceğe katıyorum 2 gündür öğrenmiş gidip televizyonun fişini çekmeye çalışıyor giderken de bize bakıyor acaba görüyormuyuz yaptığını diye![]()
Kuzum komşudaydımTulparr kızzz nerdesin sen
Özledim seni valla özlettin kendini balımKuzum komşudaydımsonra geldim yemeğe koyuldum sen naptın okudum az önce ee annen sana bişeyler mi ima ediyor
![]()
Oyy kuzum valla başımda ağrıyordu komşuya kahveye geçtim ondan giremedim pekÖzledim seni valla özlettin kendini balım
Yok kuzum hiç ima etmiyor çok temiz çocuk hiçbir yanlışı olmadı bana dedi bende banada olmadı ben severim Emre yi deyince öyle söyledi beni beklemiş kız o kadar benim dünyadan haberim yok
Kahvenin iyi gelmeyeceği şey yokOyy kuzum valla başımda ağrıyordu komşuya kahveye geçtim ondan giremedim pekayy ne güzel yaa bak aşık bu çocuk evli olduğunu sanmıyorum tutup annene bunları anlatmazdı çekinirdi ama işi gücü varsa niyetini yavaş yavaş belli ediyor bence senden de aldı o cesareti şimdi oohh hadi bakalım bu iş olacak gibi ❤
![]()
Öyle bence baksana bir erkek bir kız annesine durduk yere bunları anlatmaz anlatsa da bacımızı korumamız lazım gibi tamamlardı o cümleyi bu adını söylemiş yol yapıyor zemini hazırlıyor yavaş yavaş hadi bakalım hayırlısı olsun hakkındaKahvenin iyi gelmeyeceği şey yok
Yaa öyle mi diyorsun valla heyecan yaptım sen böyle söyleyince![]()
bnde pazara gitim bugun koltuk ortüsü aldimİyi kuzum pazara geldimsen ne yapıyorsun
Mutlu oldum valla yaÖyle bence baksana bir erkek bir kız annesine durduk yere bunları anlatmaz anlatsa da bacımızı korumamız lazım gibi tamamlardı o cümleyi bu adını söylemiş yol yapıyor zemini hazırlıyor yavaş yavaş hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında![]()
Yüzüğe bakma benim eşimde takmaz yüzükMutlu oldum valla yabende evli olduğunu düşünmüyorum çünkü geçen sen naptın görüşmeyeli falan dedim kıdem için şehir şehir gezmiş resmen evli olsa bu kadar kolay nasıl şehir değiştirsin dimi yüzük yok bişe yok kesin bekar
![]()