• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar büyük kızımın pastasını yapana kadar küçük cadı uyandı zaten yaaaaaa

Eklentiler

• D0332D62-53E9-4144-B807-74FC8226880C.webp
    D0332D62-53E9-4144-B807-74FC8226880C.webp
    214,6 KB · Görüntüleme: 30
Allah yardımcın olsun kuzum 😁 seneye küçük hanım yürümeye başlayınca gör asıl kudurmayı 😁😁😁😁
Yaaa hiç sorma örğmceğe katıyorum 2 gündür öğrenmiş gidip televizyonun fişini çekmeye çalışıyor giderken de bize bakıyor acaba görüyormuyuz yaptığını diye😜😜😜

Tulparr Tulparr T Tatlianne20
Kızlar az önce annemden ne öğrendim laf arasında.
Emre anneme demiş ki büşra burda tek kaldığında dışarıda hep ben onu beklerdim ipsiz sapsız gelir diye demiş. Yolda beni beklerken bu yüzden ıslanmış anlatmıştım ya. Benim haberim bile yokkk ben o zamanlar hiç görmemişim onu resmen

Kuzum komşudaydım 😁 sonra geldim yemeğe koyuldum sen naptın okudum az önce ee annen sana bişeyler mi ima ediyor 😉
Özledim seni valla özlettin kendini balım🤗
Yok kuzum hiç ima etmiyor çok temiz çocuk hiçbir yanlışı olmadı bana dedi bende banada olmadı ben severim Emre yi deyince öyle söyledi beni beklemiş kız o kadar benim dünyadan haberim yok

Özledim seni valla özlettin kendini balım🤗
Yok kuzum hiç ima etmiyor çok temiz çocuk hiçbir yanlışı olmadı bana dedi bende banada olmadı ben severim Emre yi deyince öyle söyledi beni beklemiş kız o kadar benim dünyadan haberim yok
Oyy kuzum valla başımda ağrıyordu komşuya kahveye geçtim ondan giremedim pek 😘 ayy ne güzel yaa bak aşık bu çocuk evli olduğunu sanmıyorum tutup annene bunları anlatmazdı çekinirdi ama işi gücü varsa niyetini yavaş yavaş belli ediyor bence senden de aldı o cesareti şimdi oohh hadi bakalım bu iş olacak gibi ❤️👏

Oyy kuzum valla başımda ağrıyordu komşuya kahveye geçtim ondan giremedim pek 😘 ayy ne güzel yaa bak aşık bu çocuk evli olduğunu sanmıyorum tutup annene bunları anlatmazdı çekinirdi ama işi gücü varsa niyetini yavaş yavaş belli ediyor bence senden de aldı o cesareti şimdi oohh hadi bakalım bu iş olacak gibi ❤👏
Kahvenin iyi gelmeyeceği şey yok 😊
Yaa öyle mi diyorsun valla heyecan yaptım sen böyle söyleyince:KK36:

Kahvenin iyi gelmeyeceği şey yok 😊
Yaa öyle mi diyorsun valla heyecan yaptım sen böyle söyleyince:KK36:
Öyle bence baksana bir erkek bir kız annesine durduk yere bunları anlatmaz anlatsa da bacımızı korumamız lazım gibi tamamlardı o cümleyi bu adını söylemiş yol yapıyor zemini hazırlıyor yavaş yavaş hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında 😘

Öyle bence baksana bir erkek bir kız annesine durduk yere bunları anlatmaz anlatsa da bacımızı korumamız lazım gibi tamamlardı o cümleyi bu adını söylemiş yol yapıyor zemini hazırlıyor yavaş yavaş hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında 😘
Mutlu oldum valla ya 😊 bende evli olduğunu düşünmüyorum çünkü geçen sen naptın görüşmeyeli falan dedim kıdem için şehir şehir gezmiş resmen evli olsa bu kadar kolay nasıl şehir değiştirsin dimi yüzük yok bişe yok kesin bekar 😍😍

Mutlu oldum valla ya 😊 bende evli olduğunu düşünmüyorum çünkü geçen sen naptın görüşmeyeli falan dedim kıdem için şehir şehir gezmiş resmen evli olsa bu kadar kolay nasıl şehir değiştirsin dimi yüzük yok bişe yok kesin bekar 😍😍
Yüzüğe bakma benim eşimde takmaz yüzük 😂 ama evli değil gibi duruyor tutup annenle senin hakkında bu kadar rahat konuşmaz hayır bide sen teksin diye beklemiş olmasını hiç anlatamaz bune münasebet derler adama 😂

Back
X