• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay kurban olurum ablalık ruhunda varmış 😍 hep imrenirim böyle akıllı çocuklara Allah'ım duysun sesimi :dua:
Aynen ama benim büyük kız sonradan açıldı şimdi maşallah hiç çenesi durmuyor ama Allah var çocuğum çok saygılı ve temizdir,,, küçükken hiç bir yeri elleyip dökmedi hiç zırlamadı beni bi tek düzgün yemek yemezdi o zorladı beni,,, ama bu küçük cadı çokkkk fena olacak belli🤪🤪🤪 inşallah rabbim hayırlı sağlıklı akıllı bir bebek nasip eder sanada🙏🙏🙏

Aynen ama benim büyük kız sonradan açıldı şimdi maşallah hiç çenesi durmuyor ama Allah var çocuğum çok saygılı ve temizdir,,, küçükken hiç bir yeri elleyip dökmedi hiç zırlamadı beni bi tek düzgün yemek yemezdi o zorladı beni,,, ama bu küçük cadı çokkkk fena olacak belli🤪🤪🤪 inşallah rabbim hayırlı sağlıklı akıllı bir bebek nasip eder sanada🙏🙏🙏
Ay insallah kalbi güzelim 😍 ama kız çocuğunun da konuşanı tatlı olurki çok ısınamam zorla konuşan çocuğa bıcır bıcır olacak böyle canını yediğim 🎈🎈🎈

20190406_234947.webp

Back
X