- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #44.061
yigenim bitirmese zengin sayilirimOooo zenginiz hanımefendi bugün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yigenim bitirmese zengin sayilirimOooo zenginiz hanımefendi bugün![]()
Bitirmesin kız iki muhabbetin belini kırıyoruz şurda az rahat dursun sıpayigenim bitirmese zengin sayilirim![]()
Benimde kocam sağolsunyigenim bitirmese zengin sayilirim![]()
dahada tatli rengi varda pek beli olmuyoRenge gel Allah'ım aşık oldum![]()
Ne kadara aldın kuzu :)dahada tatli rengi varda pek beli olmuyo![]()
3u 105di pazarlikla 90a aldmNe kadara aldın kuzu :)
Ben bu tona bile bayıldım çok tatlı duruyor ama benim eve gitmez işte giydirme örtüm petrol mavisi kırlentlerim de böyle her pembiş olmuyor arada değişiklik olsun diye farklı örtüler almak istiyorumdahada tatli rengi varda pek beli olmuyo![]()
Güzel sunumlarda kullan inşallah canım3u 105di pazarlikla 90a aldm![]()
cok guzel rengi varmis bnm koltuklar mor cnmBen bu tona bile bayıldım çok tatlı duruyor ama benim eve gitmez işte giydirme örtüm petrol mavisi kırlentlerim de böyle her pembiş olmuyor arada değişiklik olsun diye farklı örtüler almak istiyorum Eki Görüntüle 2255406
İyi almışsın kuzum güle güle kullan3u 105di pazarlikla 90a aldm![]()
bi foto atarsin bkarm caneGüzel sunumlarda kullan inşallah canımbende gırmızı bir tabak aldım bu sunumda kullansammı kararsızım baskasınamı saklasam
![]()
saol cnmİyi almışsın kuzum güle güle kullan![]()
Bu sene herşeye mor katmışlar yılın modası morcok guzel rengi varmis bnm koltuklar mor cnm
4 bcuk sene oldu alali yeni örtü kullancm kiz kirletmeye basladi artikBu sene herşeye mor katmışlar yılın modası mor![]()
Atabilirsem atayım balkusbi foto atarsin bkarm cane
tmm canAtabilirsem atayım balkus
Kız ona renk mi dayanır4 bcuk sene oldu alali yeni örtü kullancm kiz kirletmeye basladi artik![]()