• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatun tabağın bile sunumunu yapıyor 😍😁😁
Sorma gııı valla önceden de sofrada sunuma dikkat ederdim salatayı bile eşim napcan getir karıştırdığın kapta süsleme 2 saat derdi ama bu yarışmaya katılınca herşeye bi sunum yapasım geliyor dahabi çıktım şirazeden :KK70:

Sorma gııı valla önceden de sofrada sunuma dikkat ederdim salatayı bile eşim napcan getir karıştırdığın kapta süsleme 2 saat derdi ama bu yarışmaya katılınca herşeye bi sunum yapasım geliyor dahabi çıktım şirazeden :KK70:
Güzel olmuş ama benim gibi karıştır getirden iyi 😁😁😁 insanın gözü doyuyor önce :KK70:

Güzel olmuş ama benim gibi karıştır getirden iyi 😁😁😁 insanın gözü doyuyor önce :KK70:
Yokbee o kadar süsle püsle tabağın geldiği son nokta sen düşün bazen çatalı uzatırlar n çeeeeek o eli diyesim var diyemiyom bi catalda ben sallıyom :KK70:

Selam hanımlar :)

2 tane bebişle uğraşıp duruyorum gecenin bu saatinde :D Bir tanesi kocaman, bir tanesi ufacık :))
IMG_20180120_193544.webp

Boğazlıyım anacım ben bide maşallah poncik bedenim geleni depoluyor sanki savaş var stok yapıyor sal gitsin 😁😁😁
Aman gözüm değmesin yarın 200gr alırsın burda laf etme bana 😁😁😁
Tut tut su boğazı sonra ugrastırma Zipzip- Zipzip- ı :KK70:. Valla rezil Rusfa ederim seni alırsam 200 gram ona göre uzun bi maşallah çekk bakım :KK70:

Back
X