- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #44.081
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma gııı valla önceden de sofrada sunuma dikkat ederdim salatayı bile eşim napcan getir karıştırdığın kapta süsleme 2 saat derdi ama bu yarışmaya katılınca herşeye bi sunum yapasım geliyor dahabi çıktım şirazedenHatun tabağın bile sunumunu yapıyor![]()
Güzel olmuş ama benim gibi karıştır getirden iyiSorma gııı valla önceden de sofrada sunuma dikkat ederdim salatayı bile eşim napcan getir karıştırdığın kapta süsleme 2 saat derdi ama bu yarışmaya katılınca herşeye bi sunum yapasım geliyor dahabi çıktım şirazeden![]()
Yokbee o kadar süsle püsle tabağın geldiği son nokta sen düşün bazen çatalı uzatırlar n çeeeeek o eli diyesim var diyemiyom bi catalda ben sallıyomGüzel olmuş ama benim gibi karıştır getirden iyiinsanın gözü doyuyor önce
![]()
dayanmaz valaKız ona renk mi dayanır![]()
guzelmis kuzu
Zaten sen yemeden nasıl sunum yapabiliyorsun o bile mucize çırpı seniYokbee o kadar süsle püsle tabağın geldiği son nokta sen düşün bazen çatalı uzatırlar n çeeeeek o eli diyesim var diyemiyom bi catalda ben sallıyom![]()
Benim koltuklarda normalde krem rengi ama kocam bir yılda mahvetti kasımda hem yıkattım hem örtü diktirdim. Çocuk olunca ikinci kat örtü atarım herhaldedayanmaz vala![]()
Teşekkür ederim Kuzum parası daha güzelguzelmis kuzu![]()
Çırpı diyo yaa sende az ye cırpı ol gerçi az yesemde çok yesemde aynıyımda nazar etmeZaten sen yemeden nasıl sunum yapabiliyorsun o bile mucize çırpı seni![]()
Amanııın oh keyfe bak :)Selam hanımlar :)
2 tane bebişle uğraşıp duruyorum gecenin bu saatindeBir tanesi kocaman, bir tanesi ufacık :))
Eki Görüntüle 2255417
Sorma, uyku bilmedi bugün, sürekli bir ilgi peşinde cancağızım :)Amanııın oh keyfe bak :)
Boğazlıyım anacım ben bide maşallah poncik bedenim geleni depoluyor sanki savaş var stok yapıyor sal gitsinÇırpı diyo yaa sende az ye cırpı ol gerçi az yesemde çok yesemde aynıyımda nazar etme![]()
Yaşamak istediğim hayatSelam hanımlar :)
2 tane bebişle uğraşıp duruyorum gecenin bu saatindeBir tanesi kocaman, bir tanesi ufacık :))
Eki Görüntüle 2255417
Allahım ya bebek gibi hayvanlar bile duygusal keşke insanlarda azıcık bazen örnek alsa birçok şeyi.Sorma, uyku bilmedi bugün, sürekli bir ilgi peşinde cancağızım :)
:))Yaşamak istediğim hayat![]()
Birçok insandan daha zekiler kuzum :)Allahım ya bebek gibi hayvanlar bile duygusal keşke insanlarda azıcık bazen örnek alsa birçok şeyi.
Tut tut su boğazı sonra ugrastırmaBoğazlıyım anacım ben bide maşallah poncik bedenim geleni depoluyor sanki savaş var stok yapıyor sal gitsin
Aman gözüm değmesin yarın 200gr alırsın burda laf etme bana![]()
Aynen tatlım valla,kız iki makas al yanaklardan yerime pisiciğin :)):))
Birçok insandan daha zekiler kuzum :)
Hazır benimki de yokken bugün koynuma alacağım onu, birlikte uyuruz artıkAynen tatlım valla,kız iki makas al yanaklardan yerime pisiciğin :))