- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #44.101
MaaşşaallaahhTut tut su boğazı sonra ugrastırma @Zipzip- ı. Valla rezil Rusfa ederim seni alırsam 200 gram ona göre uzun bi maşallah çekk bakım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaaşşaallaahhTut tut su boğazı sonra ugrastırma @Zipzip- ı. Valla rezil Rusfa ederim seni alırsam 200 gram ona göre uzun bi maşallah çekk bakım
![]()
ay insallah olsunda koltuklar ona feda olsunBenim koltuklarda normalde krem rengi ama kocam bir yılda mahvetti kasımda hem yıkattım hem örtü diktirdim. Çocuk olunca ikinci kat örtü atarım herhalde![]()
iymis cnm bisey degil nezman yapican makarnayiTeşekkür ederim Kuzum parası daha güzel2.5 TL çık hem de
Canım işte iki gün arayla ölçülen tahliller hep 3 kat artışla oldu. Doktorum şimdilik sağlıklı bir gebelik gibi dedi lan sulandırıcı iğne kullanıyorum o biraz zor oluyor. Artış için korktum önce ama doktor çok normal hatta çoğul gebelik bile olabilir dedi. Perşembe günü gidecem inşallah keseyi bu defa olması gereken yerde görürümay insallah olsunda koltuklar ona feda olsun
son durum ne cnm kontrole nezman gidicen

Valla kuzu benim hastane işi yaş oldu başka haftaya kaldı eşimin işinden dolayı neyse onu geçtim pazartesi demiştimya anneme gitcem 1 hafta ordayım sonraki haftaya yapmaya calışcam .sen nezaman yapıyon senin ıspanaklar çürümesin :)iymis cnm bisey degil nezman yapican makarnayi![]()
oo super super ya hadi insallah cnm önce kese sora kalp atisi cinsiyet derkenn kucagina almak nasip olur insalahCanım işte iki gün arayla ölçülen tahliller hep 3 kat artışla oldu. Doktorum şimdilik sağlıklı bir gebelik gibi dedi lan sulandırıcı iğne kullanıyorum o biraz zor oluyor. Artış için korktum önce ama doktor çok normal hatta çoğul gebelik bile olabilir dedi. Perşembe günü gidecem inşallah keseyi bu defa olması gereken yerde görürüm![]()
Hadi inşallah tatlım benim hayırlısıyla inşallahCanım işte iki gün arayla ölçülen tahliller hep 3 kat artışla oldu. Doktorum şimdilik sağlıklı bir gebelik gibi dedi lan sulandırıcı iğne kullanıyorum o biraz zor oluyor. Artış için korktum önce ama doktor çok normal hatta çoğul gebelik bile olabilir dedi. Perşembe günü gidecem inşallah keseyi bu defa olması gereken yerde görürüm![]()

Hayırlısı olsun canım :)Canım işte iki gün arayla ölçülen tahliller hep 3 kat artışla oldu. Doktorum şimdilik sağlıklı bir gebelik gibi dedi lan sulandırıcı iğne kullanıyorum o biraz zor oluyor. Artış için korktum önce ama doktor çok normal hatta çoğul gebelik bile olabilir dedi. Perşembe günü gidecem inşallah keseyi bu defa olması gereken yerde görürüm![]()
aa unutum ben hastaneyi sorcaktim sana ay kusura bakma cnmValla kuzu benim hastane işi yaş oldu başka haftaya kaldı eşimin işinden dolayı neyse onu geçtim pazartesi demiştimya anneme gitcem 1 hafta ordayım sonraki haftaya yapmaya calışcam .sen nezaman yapıyon senin ıspanaklar çürümesin :)
Hımm göriciiiiizMaaşşaallaahhben akıllı bir öğrenciyim cicim kaptanım biliyor beni
![]()
Oyy kız gece cırmık filan atmıyomu nasıl yatcan :)Hazır benimki de yokken bugün koynuma alacağım onu, birlikte uyuruz artıkYeter ki iste fıstığım :))
İnşallahhh bi tanem yaoo super super ya hadi insallah cnm önce kese sora kalp atisi cinsiyet derkenn kucagina almak nasip olur insalah![]()
buarada lan yazmak istemedim eşimin telefonunu aldım ya telefon kendi kendine öyle düzeltmiş Ay insallah kuzum 5 gün nasıl geçecek bilmiyorumHadi inşallah tatlım benim hayırlısıyla inşallah![]()
Teşekkürler balımHayırlısı olsun canım :)
Yo mısıl mısıl uyuyor. Bazen ayaklarımızla oynuyor ama olsun :) Hatta bazen aramıza girmemesi için kapıyı vb. kitliyoruz yatarken. Kapı açmayı da öğrendi şapşal :) Durduramıyoruz evde :)Oyy kız gece cırmık filan atmıyomu nasıl yatcan :)
Valla benide heyecanlandırdın şimdi hep birlikte bekliyoruz hayırlı haberi stres yapma bebekimAy insallah kuzum 5 gün nasıl geçecek bilmiyorum![]()
Allahımyaaaa gelde sevme evlat olmuş :)Yo mısıl mısıl uyuyor. Bazen ayaklarımızla oynuyor ama olsun :) Hatta bazen aramıza girmemesi için kapıyı vb. kitliyoruz yatarken. Kapı açmayı da öğrendi şapşal :) Durduramıyoruz evde :)
Bende iyiyim kuzum uğrasiyorum iste..İyiyim kuşumsen nasılsın
![]()
olsun kuzum nolcak yazsandaİnşallahhh bi tanem yabuarada lan yazmak istemedim eşimin telefonunu aldım ya telefon kendi kendine öyle düzeltmiş
![]()