• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ay insallah olsunda koltuklar ona feda olsun😍😍
son durum ne cnm kontrole nezman gidicen
Canım işte iki gün arayla ölçülen tahliller hep 3 kat artışla oldu. Doktorum şimdilik sağlıklı bir gebelik gibi dedi lan sulandırıcı iğne kullanıyorum o biraz zor oluyor. Artış için korktum önce ama doktor çok normal hatta çoğul gebelik bile olabilir dedi. Perşembe günü gidecem inşallah keseyi bu defa olması gereken yerde görürüm :dua:

iymis cnm bisey degil nezman yapican makarnayi😊
Valla kuzu benim hastane işi yaş oldu başka haftaya kaldı eşimin işinden dolayı neyse onu geçtim pazartesi demiştimya anneme gitcem 1 hafta ordayım sonraki haftaya yapmaya calışcam .sen nezaman yapıyon senin ıspanaklar çürümesin :)

Canım işte iki gün arayla ölçülen tahliller hep 3 kat artışla oldu. Doktorum şimdilik sağlıklı bir gebelik gibi dedi lan sulandırıcı iğne kullanıyorum o biraz zor oluyor. Artış için korktum önce ama doktor çok normal hatta çoğul gebelik bile olabilir dedi. Perşembe günü gidecem inşallah keseyi bu defa olması gereken yerde görürüm :dua:
oo super super ya hadi insallah cnm önce kese sora kalp atisi cinsiyet derkenn kucagina almak nasip olur insalah🙏🙏

Hadi inşallah tatlım benim hayırlısıyla inşallah :dua:

Hayırlısı olsun canım :)

Valla kuzu benim hastane işi yaş oldu başka haftaya kaldı eşimin işinden dolayı neyse onu geçtim pazartesi demiştimya anneme gitcem 1 hafta ordayım sonraki haftaya yapmaya calışcam .sen nezaman yapıyon senin ıspanaklar çürümesin :)
aa unutum ben hastaneyi sorcaktim sana ay kusura bakma cnm😔
birazini borek yaptim biraz corba olmasa bida alir yaparim😃😃

Yo mısıl mısıl uyuyor. Bazen ayaklarımızla oynuyor ama olsun :) Hatta bazen aramıza girmemesi için kapıyı vb. kitliyoruz yatarken. Kapı açmayı da öğrendi şapşal :) Durduramıyoruz evde :)
Allahımyaaaa gelde sevme evlat olmuş :) ;)

Back
X