- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #44.221
iyi aksamlar 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlariyi aksamlar![]()
Hayırlı akşamlar kuzumHayirli akşamlar canlarim♥
Klasik orta yaş erkeğiManyak yaa emre çirkin mi![]()
Hayırlı aksamlar canım ❤Hayirli akşamlar canlarim♥
Nasılsın kuzum.Hayırlı akşamlar kuzum![]()
Kısmet kuzum kime niyet kime kısmet demişlerKlasik orta yaş erkeğibu çocuk ama çok yakışıklı kibar fiziği falan iyi yani emre yi katlar. Valla geldi geldi gelmedi ben vazgeçiyorum bu sevdadan
![]()
NasilsinHayırlı aksamlar canım ❤
Hahah aynenKısmet kuzum kime niyet kime kısmet demişler![]()

Iyiyim tatlım sen nasılsın Bu ara cok gelemedim bir selam vereyim dedimNasilsin
Tamam Kuzum aman öyle olsun güzel haberler alalım minnaktanAcildeki doktor normal dedi kuzum daha öncede olmuştu bana doktorum da o zaman normal dedi artarsa söyleyecem![]()
İnşallahhh bi tanemTamam Kuzum aman öyle olsun güzel haberler alalım minnaktan![]()
Bi duş aldım çıktım baba kız çekirdek yiyomuş oturdum bende citliyomİnşallahhh bi tanemsen nasılsın ne yapıyorsun
Yaa ne tatlıı ne güzel Rabbim mutluluğunuzu daim etsin isteyen herkese nasip etsinBi duş aldım çıktım baba kız çekirdek yiyomuş oturdum bende citliyom.
Amin Kuzum sağol.3 yaşına gircek bu ayın 22 sinde ablası. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah .Yaa ne tatlıı ne güzel Rabbim mutluluğunuzu daim etsin isteyen herkese nasip etsinkaç yaşında kızın ❤
Maşallah Rabbim sağlıklı uzun mutlu ömürler versinAmin Kuzum sağol.3 yaşına gircek bu ayın 22 sinde ablası. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah .
Amin Kuzum herkezin yavrusuna inşallahMaşallah Rabbim sağlıklı uzun mutlu ömürler versin❤
İnşallah canım çok çok çok aminn kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah RabbimAmin Kuzum herkezin yavrusuna inşallahen kısa zamanda sende minnakla müjdelen inşallah balım .