- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #44.381
Hahaha ne güzel yorgunluk bunlarAynen canım ya resmen ayaklarımın altı sızlıyorrrr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha ne güzel yorgunluk bunlarAynen canım ya resmen ayaklarımın altı sızlıyorrrr![]()
Iyilik fistiğim nolsun oglan okulda kiz uyudu uyandi tv izliyoruz
Kv yine hastaneye gitmiş bende onun evini sildim süpürdum sonra kendi evimi derken ancak simdide yemeği hazırlıyorum kuzum sen napiyon
Maşallah bitanem sizeIyilik fistiğim nolsun oglan okulda kiz uyudu uyandi tv izliyoruzsen nailsin bakalim minik prenses nasil ciktimi dişleri
![]()
Abuuu kolay gelsin hamarat gelinKv yine hastaneye gitmiş bende onun evini sildim süpürdum sonra kendi evimi derken ancak simdide yemeği hazırlıyorum kuzum sen napiyon![]()
Sağol canım yapayım aradan çıksınlar suan dinleniyorum zaten poncikAbuuu kolay gelsin hamarat gelinkıyamam sana ama olsun tek başına kafa dinle
![]()
İşler hiç bitmiyor demiSağol canım yapayım aradan çıksınlar suan dinleniyorum zaten poncik![]()
Biter mi hiç bitse şaşarım yaİşler hiç bitmiyor demi![]()
Aynn öyle kuzum ben sildim iki hafta oldu yine sileceğimBiter mi hiç bitse şaşarım yahavalar biguzel olsa dip köşe camlar yapcam da yok hava kendine gelmiyo
Yemeği fırına koydum çok iyiyim şimdiKızçelerim nasılsınız![]()
Ben niyetleniyorum adam olmuyo yağmur bırakmiyo bu gidişle ramazana doğru kalacamAynn öyle kuzum ben sildim iki hafta oldu yine sileceğim![]()
İyiyim kuzum bende sabah hastaneye gittim ordan anneme yemek derdim yok ne zamandırYemeği fırına koydum çok iyiyim şimdioturuyorum kuzum sen nasılsın
![]()
Ahaha bnde öyle düşünüyorum adelimBen niyetleniyorum adam olmuyo yağmur bırakmiyo bu gidişle ramazana doğru kalacam![]()
Hayırdır inşallah kuzum niye gittin hastahaneye kötü bişey yok demiİyiyim kuzum bende sabah hastaneye gittim ordan anneme yemek derdim yok ne zamandırseninde ellerine sağlık canım afiyetler olsun
![]()
Yaşlanmaya daha çok var kız dur daha şunun şurasında yarın 31 olacamHayırdır inşallah kuzum niye gittin hastahaneye kötü bişey yok demisağol bitanem oh sen bugün de hazira kon
afiyet olsun sana da oh oh bol bol ye yaşlanınca yiyemiycez zaten
![]()
Amo altta gördüm hamile takvimini beş haftalık mini minnak şimdiYaşlanmaya daha çok var kız dur daha şunun şurasında yarın 31 olacam
Kan pıhtılaşması için iğnem bitti canım onun için gittim keseyi de gördük gibi![]()
Beş bile olmadık teyzesi 4+5 izAmo altta gördüm hamile takvimini beş haftalık mini minnak şimdievet erken bebeği görmek zordur
♥ rabbim kolay doğum nasip etsin kuzum gözün aydın bitmiş iğnen
desene en güzel doğum günü hediyesi bebeğin
![]()