• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyiyim kuzum bende sabah hastaneye gittim ordan anneme yemek derdim yok ne zamandır 😁 seninde ellerine sağlık canım afiyetler olsun 😘
Hayırdır inşallah kuzum niye gittin hastahaneye kötü bişey yok demi 😦 sağol bitanem oh sen bugün de hazira kon :D afiyet olsun sana da oh oh bol bol ye yaşlanınca yiyemiycez zaten :( 😂😂

Hayırdır inşallah kuzum niye gittin hastahaneye kötü bişey yok demi 😦 sağol bitanem oh sen bugün de hazira kon :KK70: afiyet olsun sana da oh oh bol bol ye yaşlanınca yiyemiycez zaten :KK43:😂😂
Yaşlanmaya daha çok var kız dur daha şunun şurasında yarın 31 olacam 😂😂
Kan pıhtılaşması için iğnem bitti canım onun için gittim keseyi de gördük gibi :KK49:

Yaşlanmaya daha çok var kız dur daha şunun şurasında yarın 31 olacam 😂😂
Kan pıhtılaşması için iğnem bitti canım onun için gittim keseyi de gördük gibi :KK49:
Amo altta gördüm hamile takvimini beş haftalık mini minnak şimdi 😁😍 evet erken bebeği görmek zordur 😍♥️ rabbim kolay doğum nasip etsin kuzum gözün aydın bitmiş iğnen 😁😍 desene en güzel doğum günü hediyesi bebeğin 😁😍😍😍

Amo altta gördüm hamile takvimini beş haftalık mini minnak şimdi 😁😍 evet erken bebeği görmek zordur 😍♥ rabbim kolay doğum nasip etsin kuzum gözün aydın bitmiş iğnen 😁😍 desene en güzel doğum günü hediyesi bebeğin 😁😍😍😍
Beş bile olmadık teyzesi 4+5 iz 😍 iğnem bitti ama doğuma kadar vurulacam kuzum yazın mor rengi moda yapacam kendime 🙄 o benim ömrümün hediyesi olacak kısmetse 😍😍😍😍

Back
X