- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #44.461
Hadi inşallah kuzumDün birşey gördük doktorum muhtemelen kese dedi ama yarın emin olmak için tekrar gidecem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah kuzumDün birşey gördük doktorum muhtemelen kese dedi ama yarın emin olmak için tekrar gidecem![]()

Şimdilik iyi canım yarın daha keseyi net olarak görecem inşallahsu önemli canım ihmal etmeyesin :) bizim miniğimiz nasıl iyimi kuzum![]()
Dün birşey gördük doktorum muhtemelen kese dedi ama yarın emin olmak için tekrar gidecem![]()
Hadi inşallah kuzum![]()
Çorba yapcam simdi Kuzum sen napıyonnpıyorsun canım
Doktor biraz fazla ilgileniyor canım bizim minnoşlaHadi inşallah kuzum![]()
İnşallahhh bi tanem yahadi inşallahcanım

Hepsi öyle baksa keşke iyi olmuş kuzu güzel dikkatlice bakılsın. ayy bir heyecanlandım teyze oliciiiiimDoktor biraz fazla ilgileniyor canım bizim minnoşlageçmişimiz pek parlak olmadığı için bunda sıkı takibe aldı
dün hem ultrasonda baktı hem kan tahlili istedi
bi disari gitim geldim bisey almiycam diyorum görünce dayanamiyomnpıyon bkıyımm![]()
hadi hayirlisi cnm guzel haberlerle gelDün birşey gördük doktorum muhtemelen kese dedi ama yarın emin olmak için tekrar gidecem![]()
İnşallah kuzum yaHepsi öyle baksa keşke iyi olmuş kuzu güzel dikkatlice bakılsın. ayy bir heyecanlandım teyze oliciiiiim![]()
İnşallahhh canım benimhadi hayirlisi cnm guzel haberlerle gel![]()
Hadi inşallahhayırlı haberler alalımİnşallah kuzum yabal teyzeleri olacak minnoşumun
![]()
Ne aldın gibi disari gitim geldim bisey almiycam diyorum görünce dayanamiyom![]()
Çorba yapcam simdi Kuzum sen napıyon
Un tarhanası canım içine birazda tel şehriye arıyorum kızım ve kardeşim seviyorlar buyur gel seversenoo ne çorbası bnde isterim![]()
bebise vakumlu banyo oturagi yumurta fircasi 1 adet celik tencere 1 adet bebise tarakNe aldın gi![]()
Vah dükkanı alaydınbebise vakumlu banyo oturagi yumurta fircasi 1 adet celik tencere 1 adet bebise tarak![]()
ben ilk defa değiştirdimİnşallahhh bi tanem ya
Şu profilleri nw sık değiştiriyorsunuz kız yetişemiyorum size![]()
bi disari gitim geldim bisey almiycam diyorum görünce dayanamiyom![]()