- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #44.481
hele cok sey vardida alacagim kacdim kurtardim kendimiVah dükkanı alaydın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hele cok sey vardida alacagim kacdim kurtardim kendimiVah dükkanı alaydın![]()
hic sorma harciyip harciyip gelyomçantana doldurursan paraları alırsın tabi![]()
Un tarhanası canım içine birazda tel şehriye arıyorum kızım ve kardeşim seviyorlar buyur gel seversen![]()
hic sorma harciyip harciyip gelyom![]()
soka anne bebek cantasi gelmisdi 40 tlye alsammi almasammi yaptim bi 5 dk sora kacdim ordan zaten kadinlar patates icin birbirine girmisdihele 101 şok bim gezdiysen tamam zaten![]()
soka anne bebek cantasi gelmisdi 40 tlye alsammi almasammi yaptim bi 5 dk sora kacdim ordan zaten kadinlar patates icin birbirine girmisdi![]()
Dene kuzumaa hiç yemedim ki canım denemek lazım :)
Dene kuzum![]()
Şapşal tombik yanakben ilk defa değiştirdimsaçlı bi kız vardı şimdide bu tatlış var
![]()
Estağfirullah kuzum hoş gelmişsin.. gecenin o saatinde aklindan geçmişiz inşaallah dua yerine geçsinbalbocuuu
-Adel-
melankolimm @Pembeemzik @Rumeysa__ @Reyyan__
Blue_Peri @kahvesevmemben @hizuran @Hannaz
minik kalp0753 U Ufukta_bebek @imzaben @mahperi hatun @2014prenseslerim2015 @ebiharihem
Ehlimuhabbet @Cennetul Mualla @Ada duru
AnneAslan @Boncukhanim @Madammor @Brunello Cicinelli @EternaaLLove @RosSsS @BeautifulAnne1906
-Adel- @Tulparr @Kutsalll Enerjiii @Kmsl Hnd @Limonsuzcay @KutsalI @BlueCape basinozin belasi geldi:))
pisman oldum almadigima komsum gitckmis kirmizi rengi varsa al dedim bakalimo çantayı bnde gördüm alsaydın çünkü internet sitelerinde çok pahalı nieyseepatates için mi kavga ediyolardı vah bunudamı duyacaktık
![]()
Amin canım sağol. Darısı tüm bekleyenlerin başınaAllah anali babali buyütsün insallah❤
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün![]()
Amin inşallah canım. Allah razı olsunAmin canim takvimin hayırlı olsun. Saglikla al kucagina
Masallah cnm cok guzel:))
Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar