- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #44.541
Kız profil fotonuz aynıya ondan mıkihiç bir msja cevap veremez oluruzbnm tanımadığim kişiler duvarıma yazıyo neden
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız profil fotonuz aynıya ondan mıkihiç bir msja cevap veremez oluruzbnm tanımadığim kişiler duvarıma yazıyo neden
![]()
Tatlışım etiketlediğin saatte 39 derece ateşle mücadele ediyordum@balbocuuu @adel8893 @melankolimm @Pembeemzik @Rumeysa__ @Reyyan__Blue_Peri @kahvesevmemben @hizuran @Hannaz
minik kalp0753 @Ufukta_bebek @imzaben @mahperi hatun @2014prenseslerim2015 @ebiharihem @ehlimuhabbet @Cennetul Mualla @Ada duru @AnneAslan @Boncukhanim @Madammor B Brunello Cicinelli @EternaaLLove @RosSsS @BeautifulAnne1906 @adel8893 @Tulparr @Kutsalll Enerjiii @Kmsl Hnd @Limonsuzcay @KutsalI @BlueCape basinozin belasi geldi:))

Geçmiş olsun kız hayırdır neyin vardıTatlışım etiketlediğin saatte 39 derece ateşle mücadele ediyordum![]()
Kız profil fotonuz aynıya ondan mıki![]()
Sağol kuzucuk, vallahi inan hiçbir fikrim yok. Dün okulda bir boğaz, boyun ve baş ağrısı başladı. Kendimi eve zor attım. Ateşim de çıktı kademe kademe. Bir çeşit salgındır zannımca. Bugün o halde çalışmak da müthişti gerçektenGeçmiş olsun kız hayırdır neyin vardı
Kendinle yazısıyon gibi oluyomu cvp ver bakımhahah sen söylemesen hiç fark etmicem hacevp yazayım
![]()
Hadiyaa geçmiş olsun gitmedinmi bir doktora falan canımm.öğretmenmisin tatlımSağol kuzucuk, vallahi inan hiçbir fikrim yok. Dün okulda bir boğaz, boyun ve baş ağrısı başladı. Kendimi eve zor attım. Ateşim de çıktı kademe kademe. Bir çeşit salgındır zannımca. Bugün o halde çalışmak da müthişti gerçekten![]()
Kendinle yazısıyon gibi oluyomu cvp ver bakım![]()
Tatlışım etiketlediğin saatte 39 derece ateşle mücadele ediyordum![]()

Hayırlı uğurlu olsunkız fark etmedim ki hahaharesim aynı olduğu için galiba
ikizimi buldum olamaz
![]()
Gitmeye fırsatım olmadı ki. Okuldan geldim zaten halsizdim, gece de ateşlendim. Sabah yeniden okula.. Yarını da atlatsam cmrt pazar dinleneceğim inşallah. Minoset dermanım olduHadiyaa geçmiş olsun gitmedinmi bir doktora falan canımm.öğretmenmisin tatlım
Kusmuklarımı saça saça ilerledim topikte vallahigeçmiş olsun canım iyileştin mi :)
etrafıda kirlettin temizleyim bari![]()
Hay Allah iyi dayanmışssın valla kız ben çoktan yataklıktım, branş ne balım.Gitmeye fırsatım olmadı ki. Okuldan geldim zaten halsizdim, gece de ateşlendim. Sabah yeniden okula.. Yarını da atlatsam cmrt pazar dinleneceğim inşallah. Minoset dermanım olduöğretmenim kuzucuğum
Sor anam sor, yolla soruları tanışalım işte fena mıHay Allah iyi dayanmışssın valla kız ben çoktan yataklıktım, branş ne balım.buarada yaş kaç Neredesin evli bekar isim ay ne çok şey sordum
![]()
25 yaşındayım ,çalışmıyorum,5 yıllık evliyim, 3 yasında bir prensesim var arkadaşlara başarılarSor anam sor, yolla soruları tanışalım işte fena mıSınıf öğretmeniyim, 26 yaşındayım, 4 yıllık evliyim, çocuğum yok. Ya sen?
![]()
Birkaç gün evvele kadar bende 25'dim ah ulan ah gitti gül gibi yaş kıymetini bilemedim25 yaşındayım ,çalışmıyorum,5 yıllık evliyim, 3 yasında bir prensesim var arkadaşlara başarılar![]()
Oo doğum günün kutlu olsun cancagazım valla yas alıp basını gidiyaaaaaaehBirkaç gün evvele kadar bende 25'dim ah ulan ah gitti gül gibi yaş kıymetini bilemedimMaşşallah kuzum Allah bağışlasın prensesi
![]()

Sağol canım benim, vallahi yaş gidiyeahh çok doğru didinOo doğum günün kutlu olsun cancagazım valla yas alıp basını gidiyaaaaaaeh. Amin kuzum sağol Rabbim sanada nasip etsin
![]()

Niye zor gııı delüüSağol canım benim, vallahi yaş gidiyeahh çok doğru didin25den sonrası çöpe at gitsin sevmedim 26 yı geri de dönemiyorum lanet
Çocuk mevzusuna da amin diyeceğim ama çok zor ihtimal be kuzum
![]()