• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi hamileyim ya özellikle iyi bana karşı 😂 önceden hep şey derdi benim Bi tanecik kardeşim var filan o da kardeşimi diyo, en küçüğünü 😂 şimdi evlenmek üzere de adam olmuş 😂😂👏😂😂

oyyy fena görümce olur bak ablan :D iyi bari şimdi sana bebek gibi bakma zamanı :)

Amin canım cümlemizi :dua: yumurtlamayı kaçırdık diye üzülmüştüm ama kısmetinde varmış oldu 🤗
Allahim "OL" dedi çünkü, insAllah bu sefer sonuna kadar sağlıkla "OL" der Rabbim:dua:, gercekten cok sevindim canim, benzer seyler yasayinca insan kendi gibi seviniyor:KK200:

Ihtiyacim var yanında olmaya 😔 özlüyorum
Çık çık git, gidemiyo musun? Ben ilk alışma evresinde her gece bi annemi bi babamı ölü görüp uyanıp ağlıyodum 🤧 Allah razı olsun eşim 1 güncükte olsa haftasonu kaçamağı yapıyoruz arada içim ferahlıyo

Çık çık git, gidemiyo musun? Ben ilk alışma evresinde her gece bi annemi bi babamı ölü görüp uyanıp ağlıyodum 🤧 Allah razı olsun eşim 1 güncükte olsa haftasonu kaçamağı yapıyoruz arada içim ferahlıyo
Eşimin islerinden çok fırsat bulamiyoz ama sağolsun eşim götürür yinede. Ay o nasıl rüya canm Allah göstermesin yokluklarini

Back
X