• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sagoll bitanem napalim bende mi oyle yapsam ne yapsam hava sogukken insanin icinden hic bir is gelmiyo
Koltuk ortuler yerlerinkini masa ortuler hep yikadim haftayada yorgani degistirip yazligi cikartip onlari yilar perdelerden baslarim camlari siler dip.kose supururum biter:)

babam hasta ya 1 aydir kotuydu ambulans hastane ugrasip duruyoduk seker kolestrol vardi gecen senede gecici felc gecirmisdi gecen hafta ambulans cagirdik tansiyon hastaligi kalbinde yavaslama cikti. bugunde akcigerinde sivi birikmis onun sebebide kalp yetmezligiymis ayin 30unda anju olcak acilmasa amelyat:((

Koltuk ortuler yerlerinkini masa ortuler hep yikadim haftayada yorgani degistirip yazligi cikartip onlari yilar perdelerden baslarim camlari siler dip.kose supururum biter:)
bende vaz caydim 😃 haftaya buyuk temizlik o zaman bi sicacik gunesi gorseydim kuzum kucuk bebekle cok zor oluyo rabbim yardimcimiz olsun

babam hasta ya 1 aydir kotuydu ambulans hastane ugrasip duruyoduk seker kolestrol vardi gecen senede gecici felc gecirmisdi gecen hafta ambulans cagirdik tansiyon hastaligi kalbinde yavaslama cikti. bugunde akcigerinde sivi birikmis onun sebebide kalp yetmezligiymis ayin 30unda anju olcak acilmasa amelyat:KK43:(
Allah acil şifalar versin ya valaha ne zor ya sabır versin kuzum çok zor bir şey elindende bisi gelemiyor tez sifa bukur ilesir kuzumm

babam hasta ya 1 aydir kotuydu ambulans hastane ugrasip duruyoduk seker kolestrol vardi gecen senede gecici felc gecirmisdi gecen hafta ambulans cagirdik tansiyon hastaligi kalbinde yavaslama cikti. bugunde akcigerinde sivi birikmis onun sebebide kalp yetmezligiymis ayin 30unda anju olcak acilmasa amelyat:KK43:(
Rabbim acil sifalar wersin canm cok zor gercekten.😢dualarim baban icin olcak onlara uzun omurler wersin rabbim basimizdan eksik etmesin onlarin golgelerini.

Back
X