• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda oruc tutmaya dayanamam diye cok korkuyorum kuzum simdi bile sutum azaliyo yemek yemedigimde basim kotu oluyo gozum karariyo rabbim kolayligimizi werir insallah
emziyorsun zorlama eger kesilmesin yinede rabbim bilir dene sende bebisimizde ac kalmasin kuzum
Amin cnm Amin.. senin neyin var
Ben hangisinden baslasam bilemedim balcumm

basla biyerden cnm
Eşimle tartistik bosanalim dedim yoruldim artık ya dedim ayri yatiyom simdi tamm dedi ama ole ama bole sonumuz yok belki düzelir kızgınlık şeyler ama ciddi aramizda ac dedim kurtulalim dedim yeter dedim.

Eşimle tartistik bosanalim dedim yoruldim artık ya dedim ayri yatiyom simdi tamm dedi ama ole ama bole sonumuz yok belki düzelir kızgınlık şeyler ama ciddi aramizda ac dedim kurtulalim dedim yeter dedim.
yaaa hemen kizginlikla boyle konusmayin cnm ya o neden tmam dedii sinirlendi diyemi

yaaa hemen kizginlikla boyle konusmayin cnm ya o neden tmam dedii sinirlendi diyemi
Bildiğin gibi değil ya anlatsam yazmaya Useniyom artık benim bu hamilelikde yasadigim ailemin aldirmasin cocugu diye yaşattığı esime yüklendi o ailesini atmiyor herseyinde yaninda beni ailemin xor gunlerinde gondermez abim bekâr iki cocuklu mahallemizde tanidil kocasondan bosandi ladinla evlilik düşünüyor ona ladar her şeye karışıyor sokmam evime sole bole ailen bana az etmedi cocuuma herseyimw karıştı dedikoduvu karilar gibi annesiyle.basimin etini yedi bem 3 senedor annemle derdimi paylasmiyom ortalik bozulmasin diye annesinin laflarina.goz yumuyom o ufacik seyleri unutmuyor gecmise dönüp dönüp duruyor cocuk yapmam ailenin korkusundan sile bole bende benim ailem sucluysa seninkide suclu herseyden benim haberim olcak ben bakacam ben etcem ilk annen ogrencek herseyi evliligomoz bole laf soz dedikodudan normal gitmiyor bem sustukca oda annemde beni savunmal için ozamanlar.seslerini cikardo buda esimin zoruna gitmiş de her seferinde ayni konuları aciyor bide sonuçlar temiz geldi anneside kendide sonunuz yok esimde yok sonumuz bem aileme Karışma hayatımıza evime karisma demiyormusum diyom dedim karosmiyor zaten senin annen karistigindan yaptilar dedim tamm suclularda ozaman bunaltma beni acma.diyom bode abimin aldogo laroya takti her boka karışır oldu yok sonumiz diye diye bitsin dedim işten geliyor benlen muhabeto kesti aliyor teli ole kendi ailemin de boso yapmak istemiyom baba olamiyom edemiyom bende dedim bende olamkadan korkuyom bizim tarafdan esirgoyor herseyi kiskaniyor lar nerden baslayim kafam allah bullak anliycagin

Yazdim sildim suan senin yazdiklarini okuyunca yutkunamadim bile canim ne bu boyle ne diycegimi bilemedim😢

Sakin kafayla konusun kuzum suan sinirli ve kırgınsın belli :(

Bildiğin gibi değil ya anlatsam yazmaya Useniyom artık benim bu hamilelikde yasadigim ailemin aldirmasin cocugu diye yaşattığı esime yüklendi o ailesini atmiyor herseyinde yaninda beni ailemin xor gunlerinde gondermez abim bekâr iki cocuklu mahallemizde tanidil kocasondan bosandi ladinla evlilik düşünüyor ona ladar her şeye karışıyor sokmam evime sole bole ailen bana az etmedi cocuuma herseyimw karıştı dedikoduvu karilar gibi annesiyle.basimin etini yedi bem 3 senedor annemle derdimi paylasmiyom ortalik bozulmasin diye annesinin laflarina.goz yumuyom o ufacik seyleri unutmuyor gecmise dönüp dönüp duruyor cocuk yapmam ailenin korkusundan sile bole bende benim ailem sucluysa seninkide suclu herseyden benim haberim olcak ben bakacam ben etcem ilk annen ogrencek herseyi evliligomoz bole laf soz dedikodudan normal gitmiyor bem sustukca oda annemde beni savunmal için ozamanlar.seslerini cikardo buda esimin zoruna gitmiş de her seferinde ayni konuları aciyor bide sonuçlar temiz geldi anneside kendide sonunuz yok esimde yok sonumuz bem aileme Karışma hayatımıza evime karisma demiyormusum diyom dedim karosmiyor zaten senin annen karistigindan yaptilar dedim tamm suclularda ozaman bunaltma beni acma.diyom bode abimin aldogo laroya takti her boka karışır oldu yok sonumiz diye diye bitsin dedim işten geliyor benlen muhabeto kesti aliyor teli ole kendi ailemin de boso yapmak istemiyom baba olamiyom edemiyom bende dedim bende olamkadan korkuyom bizim tarafdan esirgoyor herseyi kiskaniyor lar nerden baslayim kafam allah bullak anliycagin
valla ne diycegmi bilemiyorum kuzum ne desemki simdi sinirlisin ikinizde sakinlesip oturup konusun sonucda bosanmak ufak bi mesela degil hayirlisi neyse o olsun iyce konusun siz

Yazdim sildim suan senin yazdiklarini okuyunca yutkunamadim bile canim ne bu boyle ne diycegimi bilemedim😢
Kuzum bu adimlari ben atıyorum artık kendi kendime evlilikte mücadele veriyom sürekli benim ailemi konuşup duruyor kapatmiyor ben telefonda rahat konusamiyom bile ailemle tamm senin derdin var bana Piskolojik sözlü baski yaparak babamin rasizligi nda annemin onemli seylerinde hocborseylerinde yanlarinda değilim ne cenaze ne düğün ne dernek annemler tartosma sırasında beni savundu hakkimi ama yonede esimden vaz gecmed oda ama o surekli eskileri acip kapatmakda bilmiyor yoruldum bı ara mahalle dedikodulari vardiya bukadinda tanıdık 2 çocuğu var abimde evlencek eskiden bu kadın kaynanam hakkinda anneme bisi demis annemde dedi tartisma aninda şimdi bukadinda ailemize gelin gelcek telasi bizim kocaya kaynanaya düştü ogluk7n evine gelemez edemez abimle.evlencek gelmemi.diyim cocugumu doğum ederken bile hastane kapaisinda kavga çıkmış babamin tabi haberi yok sinir hastasi adam kavga çıktı etti bitti ama esim ama benim ailem suçlu neyse esimde ben aileme güvenip nasil yapayım çocuk bem baba olamiycam mı kaynanamda yapma oglum bosver huzir yok benden şikayetleri yokda aileme Karışma diyemiyormusum da ailem suan me karışır ne eder sadece kizimizo niye getormiyonuz veya çocuğu aldirma kojusimda aldirmayacaksin doye doretti boz bakarız gerekorse sozlu lafalr olundi bunlar onlara kalsa ne büyük sorunlar tamm anngilde boraz sinir var tehdit eder gibi komusuyorlar tartosorken ama.kim se kseye bişi ettiği yok ama bana yapilanlari gorse komse durmaz ailem yinede iyiler bile çünkü ailem me etse.laf dedikodu oluyor

Kizlar şimdi benim cocuk olsa esimin tarafı kaynanam esim ikiso sadece kıskanç fesat kinci beni bile 2 gun kalim kiskaniyor annin evinden kaynanamin herseyine kosarim ederim annemle 5dakka aralari gitmiyorum bile 1 2 gün en fazla oda gezmeye bile değil okadar şeylere ragmen kısıtlama sina ragmen evligigim güzel esimle benim ama bu aile konusunu yenemiyoz acmasin ya ben bana bu baskilari yuzunden korkutuyor beni annemil gilin bir.osleri oldiginda gelemem.diyom hep onlarda anlayisla karsiliyor sinirleniyor ama tartisinca annemde.dile.geitiriyor kom olsa yapar ama bunlar sürekli ya surekli ailem dillerinde kaynanama laf carpar sozlu altan beni yinetor baskin larateri var yapar ses etmem ama o benim. Icin okadar.seyler.gecirdik katlanmiyor sen tek arada annem gile götür evlat olarak bende vazifemi yapim edeyim gelme bile yeterki onada gelmiyor kendi ailesi öksürük olsa beni gönderiyor eyw seve seve giderik ama.ayni anlayisi etmiyor l.

Cocuguda benim ailemi mana ediyor hamilelikde yasadigimu kimse bana destek.cikmado esim bile neymis ailem karar vermis boz oturup karar almadık burnumizdan getirdiler de bende sende ailemde aldirma tarafiydi tamm annemler bağırarak yuklenerek yalnis etti ama kararimiz senin yandan aldirmakdi ne ediyim dedik olduysa olmasin ozaman istemiyorsan hem seviyom diyor seni bana bu baskiyi niye uyguluyon zaten ailemden uzak mesafe evlat görevi etmiyom terkediyimmi ya karismiyorlar ama annenin senin yaptigin bu tavirdan annemde kizom sizin herseyinize gider kosar.kendinize gelince.yaparsiniz edersiniz bi kızım var.diyor oda arada kaldil ailem bilmiyor bilse bu konuları ne olur demiyom zaten de esimede artik dedim bukonular kapaaz.kapanmiycakda cocukda olsa ailemden esirgersin gitmesin gelmesin cagordiklarindan kiskanirsin en sonunda olmadan ayrilak dedim sürekli bide annesi diyoduku kendi tarafimizdan alsak daha iyiydi benle.sorun yok ama aileymis önemlisi esimede rahatlayin dedim apor kendi tarafından da dedim bana bunlari diyorlar beynimi botirdiler susuyom bende sadece abimi atamam cezaevinde yillardir 4ay sonra bitecek 15 senedir görmedim etmedim.simdide sokmayayimmi gelince abilerim duysa mahvederler ben yine mevzu olcak doye susuyom ama beni bitirdoler.amaclari soğutmak ailemden beni.

Back
X